Samael Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 [media]http://www.youtube.com/watch?v=5VEWGucvV-E[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małe piwo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 i znów zgrzyt że się tam nie pojechało, ale na dwudziestaka trzeba będzie. zobaczyć młodzieży jak się bawi (zważywszy że ostatni raz na woodstocku byłem 8 lat temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 i znów zgrzyt że się tam nie pojechało, ale na dwudziestaka trzeba będzie. zobaczyć młodzieży jak się bawi (zważywszy że ostatni raz na woodstocku byłem 8 lat temu) E tam nie ma czego żałować... Na woodstoch jeździłem będąc gówniarzem, a potem zmądrzałem - nawalić i przyćpać można wszędzie (no ale tam legalnie), koncerty średnie zwłaszcza w tym roku nie było żadnej konkretnej kapeli, ubrudzić się i przebywać w otoczeniu sekt i wielce przewspaniałego świętego owsika, który w życiu nie skłamał - "bezcenne" Nie lepiej pojechać na jakiś porządny koncert ? crocco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małe piwo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 i znów zgrzyt że się tam nie pojechało, ale na dwudziestaka trzeba będzie. zobaczyć młodzieży jak się bawi (zważywszy że ostatni raz na woodstocku byłem 8 lat temu) E tam nie ma czego żałować... Na woodstoch jeździłem będąc gówniarzem, a potem zmądrzałem - nawalić i przyćpać można wszędzie (no ale tam legalnie), koncerty średnie zwłaszcza w tym roku nie było żadnej konkretnej kapeli, ubrudzić się i przebywać w otoczeniu sekt i wielce przewspaniałego świętego owsika, który w życiu nie skłamał - "bezcenne" Nie lepiej pojechać na jakiś porządny koncert ? też jeździłem jako gówniarz, ale wtedy widziałem starszych kolesi bawiących się i wtedy stwierdziłem, że sam tak chciałbym a że z przodu już prawie trójka więc warto się wybrać. Dyskutowałbym o legalnym przyćpaniu większym niż w każdym innym półmilionowym mieście w PL. Poza tym pojechałbym dla atmosfery a nie muzyki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 dzisiaj to chodzi za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Szwed cos dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Fajna kapela z Florydy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Bardzo fajny melodyjny hardcore punk z Liberca: http://www.reverbnat...idget_id=50 Pyrsk, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 W taka podłą pogodę, przed późniejszym (o 2h) niz zwykle wyjściem do pracy (z której planuje wyrwać się do Optimy po słód ) odpaliłem miks ekipy z Nowego Jorku. http://deadlydragons...T12_41_16-07_00 Melancholia, smutek i deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 No mistrzostwo. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma77 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 klasyka polskiej muzy elektro "prawie jak" Kraftwerk: http://www.youtube.com/watch?v=yObk06-EeUg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jeśli ktoś lubi coś z pogranicza psychodelii z lat 70tych, stoner rocka, czy wręcz metalu, z mocnymi bluesowymi korzeniami to pewnie spodoba mu się to co prezentują kapele z tego wydawnictwa http://smallstone.bandcamp.com/ Ostatnio strasznie kręci mnie takie granie. Powolutku sobie przesłuchuję kolejne albumy, na ten moment powiem tylko, że Sasquatch jest baaaaaardzo smakowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 My computer thinks I'm gay [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dobry klip, dobry texas dirt rock, fajne laski. Rock'n'roll bitch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Niedługo marsz Niepodległości, dość zachęcająca pieśń, słowa śp. generał Bolesław Wieniawa-Długoszowski, wykonanie: Jurek Bożyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nie taki nowy, ale w sumie najnowszy singiel z reaktywowanego, legendarnego i boskiego Black Sabbath. Ciekawe, czy mieli respiratory w studio, czy wystarczyła wóda i dragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Coś żywszego www.youtube.com/watch?v=y4oIQgS5LmA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czasem wystarczy 6 lat, widzieliście to: http://www.youtube.com/watch?v=w2PwS8FCfxo&list=FLIKMM_fhgU2kWehU5uVjTlw&index=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Stare Święta się powoli zbliżają ,czas na kolędy www.youtube.com/watch?v=BDb9ElZPtpo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 No, zaraz znów wywalą "last christmas" w supermarketach. Eh, do porzygu i obsrywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Przy piątku: Slash. Klękajcie narody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xtiwfhPtaRk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Totalna miazga! Ależ ten bas gada... A teraz idę słuchać reszty na youtubie bielok i Voitas 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi