WiHuRa Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jake jest w formie. Ostatnio ma wysoką skuteczność ale nie wywołujmy bo będzie żal zamykać dobrze rozwijający się wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seven Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mam żal, że nie zacząłem warzyć piwa 5 lat wcześniej, wtedy co innego zacząłem produkować Szkoda, że nie piwo właśnie! Zmarnowane 5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 oj tam,oj tam ziele też nie jest złe no fakt nie napijesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja kupiłem przeterminowane drożdże w promocji i zepsuły mi piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 A ja kupiłem przeterminowane drożdże w promocji i zepsuły mi piwo To nie drożdże a brak drożdży zepsuło ci piwo. krzysiek9999 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Trochę żal bo wątek żalu nie został solidnie zainfekowany i jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 cieżko mi cokolwiek znaleźć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 jestem zmęczony i niewyspany na dodatek boli mnie głowa a dziś na ale kino + wieczór z montypythonem. pewno zasne po 15 minutach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 mam ten żal co seven - zacząć warzenie 5 lat wcześniej albo i 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Końcówka filmu JOE BLACK. Pamiętacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Skoro jest taki temat to ja też muszę się wyżalić: 1. nażarłem się jak smok i nic mi się nie chce, 2. od kilku dni dzień w dzień po kilka razy kochanka nalega na sex (w ogóle to mogłaby z łóżka nie wychodzić), ale mówię, że mnie głowa boli albo nie mam czasu przyjechać, 3. dzisiaj wieczorem muszę zaspokoić żonę oraz kochankę i nie wiem jak to ogarnąć wszystko (czas chyba zaproponować trójkącik). Przepraszam, że się wyżaliłem, ale ciężko mi to wszystko ogarnąć ... mówię Wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przepraszam, że się wyżaliłem, ale ciężko mi to wszystko ogarnąć ... mówię Wam. 1,2,3 - niech kochanka zaspokoi żonę wieczorem a Ty nie ruszaj się z fotela alechanted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Bojkot Ciechana. Już żaden sklep w pobliżu nie sprzedaje. Wczoraj jak pytałem w Delikatesach Centrum, to sprzedawczyni odburknęła, że odrażającym i uwstecznionym chamom nie sprzedaje i kazała mi się wynosić. A wszystko przez tego kolesia: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y8Umd9cMi-o#t=12 Edytowane 26 Września 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 niektórzy to się znają na ludziach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A ja jestem zmęczony akcjami jaka'a na tym forum. kilis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A ja jestem zmęczony akcjami jaka'a na tym forum. Jo tyż. Poza tym męczą mnie homofobi, którzy zawsze po latach okazują się być po prostu kryptogejami. Najpierw taki gada tylko o gajach, jak to ich nie lubi, a po latach kupuje bar dla gejow i ma męża! Nic dziwnego że zawsze gadał o gejach, bo tylko to miał na myśli. Coś mi mówi że ten cały właściciel Ciechana za 10 lat będzie też miał męża. Pan Zazak i vald 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) O przepraszam - ja się niewywoływany do tablicy nie odzywam, bo mam co innego do roboty. Nawet sezonu piwowarskiego jeszcze w tym roku nie zacząłem, tym bardziej nie mam czasu na walkę z wiatrakami. Edytowane 26 Września 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 no to spadaj. Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe1 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jesteście naprawdę żałośni w tym temacie, a przez Wasze pożal się Boże teksty, żal mi serce ściska. Z tego wszystkiego wypiję dziś chyba swoje IPA z brewkita (bo żali mi go wylewać, a tak w ogóle to żal mi ludzi, którzy wylewają piwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jesteście naprawdę żałośni w tym temacie, a przez Wasze pożal się Boże teksty, żal mi serce ściska. Mam rozwiązanie na Twoje żale - nie czytaj tego tematu, a Twoje serce nie będzie ściskane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 a tak w ogóle to żal mi ludzi, którzy wylewają piwo) A mi nie żal. Wolę wylać niż się truć i męczyć kwasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja w ogóle nie rozumiem po co ten wątek.... Ledwo trzy strony, a już obrażanie się zaczyna. FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Miałem kiedyś kanie na podwórku, dużo, rozdawałem... Niestety od 3 lat nie mam, maślaki i kozaki oraz muchomory co jakiś czas wyrosną ale kania nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja w ogóle nie rozumiem po co ten wątek.... Ledwo trzy strony, a już obrażanie się zaczyna. Wg mnie wątek do usunięcia, bo zaraz i tutaj zacznie się przepychanka słowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Ja w ogóle nie rozumiem po co ten wątek.... Ledwo trzy strony, a już obrażanie się zaczyna. Włącz kilka reklam przy każdej odp, będzie ok:) Edytowane 26 Września 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi