profik Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Dowiedziałem się z filmu ,że mój coffee stout przegrał Grand Championa tylko z kwachem Radość wielka ale i lekki zawód Wiesz przegrać to trzeba umieć! Swego czasu poleciałem do Stanów na mistrzostwa świata i odpadłem w pierwszej rundzie... to jest ból! Wg mnie kwas jest bardziej na topie stąd wynik głosowania. Chociaż dla przeciętnego Polaka chyba stout byłby przyjemniejszy Edytowane 24 Czerwca 2015 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Podzielisz się recepturą? Oczywiście . Najlepiej z jakimś chętnym browarem Jak znajdę chwile ,to i na forum coś wrzucę ,ale chwilowo nie mam do tego głowy ( dziecko w szpitalu ) Edytowane 24 Czerwca 2015 przez zywiec79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Wysłałem dzisiaj metryczki z finału z kategorii Belgian Style Sour Ale, jakby ktoś nie dostał niech pisze PW. W mailu zawarłem prośbę o info odnośnie użytych drobnoustrojów do fermentacji, będę wdzięczny za info, jak dostanę informacje to się jakąś statystykę zrobi Edytowane 27 Czerwca 2015 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkodyl Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Metryczka za White-IPA odebrana. Lekcja pokory przyjęta. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Poszły dzisiaj metryczki z finału w kategorii Rauchweizen, do tego rozesłałem metryczki z eliminacji Imperial Red Ale. Jakby ktoś nie dostał, to proszę o info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Kiedy saison będzie wysyłany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Czy można już realizować nagrody w browamatorze ? Do dziś nie dostałem wiadomości na maila w jaki sposób realizować nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Czy można już realizować nagrody w browamatorze ? Do dziś nie dostałem wiadomości na maila w jaki sposób realizować nagrody. Wiadomości nie dostaniesz. Wrzucasz produkty do koszyka i w komentarzu wpisujesz, że chcesz zrealizować bon za miejsce które zająłeś i w jakiej kategorii. Bon nie obejmuje indywidualnego rabatu jaki masz już w sklepie BA (czyli produkty są liczone po standardowej cenie) Więc jeśli przekroczysz kwotę, to musisz dopłacić albo wrzucasz do koszyka bez logowania, a po wybraniu się logujesz. Edytowane 6 Lipca 2015 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 zapytam inaczej - czy ktoś dostał metryczki za saisona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Tak ja dostałem już kilka dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) zapytam inaczej - czy ktoś dostał metryczki za saisona? Z eliminacji nie dostałem. Edytowane 6 Lipca 2015 przez Maryh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 zapytam inaczej - czy ktoś dostał metryczki za saisona? Z eliminacji nie dostałem. Cześć, Sędziowałem między innymi w finale saisona i metryczki miał opracować Piotrek. Sam się podobno zgłosił Jeśli jeszcze tego nie zrobił (sami rozumiecie - nawał obowiązków), to znaczy, że na dniach będą one rozesłane. Z eliminacjami sytuacja wygląda tak, że były 2 komisje oceniające saisony, gdyż sporo piw było zgłoszonych w tej kategorii. W każdej z tych komisji była jedna osoba, odpowiedzialna za metryczki. Jeśli ktoś już ją dostał, to znaczy, że jedna osoba z komisji już rozesłała metryczki, a druga jeszcze nie zdążyła. Także apeluję o spokój i nie wyrywanie włosów z głowy, bo wszyscy na pewno dostaniecie metryczkę Pozdrawiam, Zielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Czy można już realizować nagrody w browamatorze ? Do dziś nie dostałem wiadomości na maila w jaki sposób realizować nagrody. Wiadomości nie dostaniesz. Wrzucasz produkty do koszyka i w komentarzu wpisujesz, że chcesz zrealizować bon za miejsce które zająłeś i w jakiej kategorii. Bon nie obejmuje indywidualnego rabatu jaki masz już w sklepie BA (czyli produkty są liczone po standardowej cenie) Więc jeśli przekroczysz kwotę, to musisz dopłacić albo wrzucasz do koszyka bez logowania, a po wybraniu się logujesz. A jednak, w tym roku wyjątkowo przysłali wiadomość Pozostałe bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Ja tam wiadomości nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Za dużo Milerów w finale, można się zamotać andy i ZZZabioreCiButy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 W tym roku przewidziano jakieś dyplomy? Fajnie by było mieć pamiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Były dyplomy za pudło i wejście do finału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A były już wysyłane? Czy jest to w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Raczej jest to w planie skoro były na Biro pewnie jeszcze nie zostały wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dyplomy są przygotowane, czekają na wysyłkę. Choć nie wiem kiedy to nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Skoro Szef Wszystkich Szefów nie wie, to może jest to temat dla Komisji Technicznej Sekcji Sędziowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Komisja Techniczna czuwa, aczkolwiek nijak może się ustosunkować do kwestii dyplomów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No to wygląda na to że po dyplomach jak nikt nic nie wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dyplomy są przygotowane, czekają na wysyłkę. Choć nie wiem kiedy to nastąpi Minęło 1.5 miesiąca, coś może wiadomo w tej kwestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zapewne poszły na mokry karton do Saisona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi