Xenocyd Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak dotarła i nie cieknie widocznie to nie wysyłamy informacji po odebraniu. Jak już piwo zakodujemy, użytkownika zarejestrujemy i dodamy do systemu, to każdy z automatu dostanie powiadomienie. Jeżeli po rozpakowaniu okaże się, że jednak widać nie było a jakieś piwo nie przetrwało, to napewno się odezwiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Będzie można kupić worek słodu? To będzie tylko promocyjne stoisko, zatem nie będzie można. Wiem, że to pytanie żartobliwe, ale odpowiadam, żeby nie było, że olewam Nagrody dla zwycięzców ufundowała również Słodownia Strzegom: 1. w każdej kategorii za 1. miejsce zestaw słodów: 25kg pilzneński + 5 kg pszeniczny + 5 kg karmel + 1 kg barwiący + 2 kg żytni 2. w każdej kategorii za 2. miejsce bon z rabatem 20% na zakupy do 1000,00 zł brutto w e-sklepie Słodowni 3. w każdej kategorii za 3. miejsce bon z rabatem 15% na zakupy do 1000,00 zł brutto w e-sklepie Słodowni bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Będą eliminacje i wcześniejsze ogłoszenie listy finalistów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Eliminacje pewno będą, finaliści raczej nie. Musi być napięcie do końca. P.S. Szkoda, że już nie startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 W zeszłym roku była lista finalistów. W tym roku nie wiem jak będzie, ale moim zdaniem lista finalistów to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wiadomość dostania się do finału zmotywuje do przyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 W zeszłym roku była lista finalistów. W tym roku nie wiem jak będzie, ale moim zdaniem lista finalistów to fajna sprawa raczej w tym roku WKPD pojedzie na tym samym oprogramowaniu co ostatnio, więc wszystkie dane teoretycznie powinny być gotowe do rozesłania wkrótce po zakończeniu eliminacji. z naciskiem na teoretycznie bo ja tym nie zawiaduję, więc do końca nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 P.S. Szkoda, że już nie startuję Czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 P.S. Szkoda, że już nie startuję Czemu? ledwo stronę wcześniej masz odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Marusia poinformowała na fejsbuczku więc ja poinformuje tu. Grand Prix konkursu piw domowych wybrane podczas X konkursu piw domowych we Wrocławiu zostanie uwarzone w Browarze Nepomucen. Dodatkowo browar ufundował nagrodę pieniężną w wysokości 2000zł. A więc piwowarzy, do boju. Gwarantuję niezłą zabawę podczas warzenia, trud, pot i łzy Jacer jest organizatorem? Ok, znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Niee , zwycięzca będzie warzyć u mnie w browarze Ja już cztery razy stałem na podium we Wrocku, wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Niee , zwycięzca będzie warzyć u mnie w browarze Ja już cztery razy stałem na podium we Wrocku, wystarczy. Super Nie jestem z temacie, sorki ale teraz już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 eh, nie zdążyłem wysłać piwa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Przyślij! Nie zakwalifikujemy, ale chętnie wypijemy. Ludiwitom i GB... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) W kategorii Classic American Pils do finału przechodzą wszystkie nadesłane piwa, kwalifikują się więc:Michał JaroszekŁukasz ŚledzińskiKrzysztof KubiakJacek StachowskiWaldemar PitalaPrzemysław NowickiWojciech SulikowskiMichał RychlikowskiJarosław KrawczykMichał BartoszewiczMariusz Bystryk Rafał HarchalaW kategorii "wariacje na temat wędzonki" finałowe piwa uwarzyli:Jakub BaczyńskiPatryk PłukarskiMariusz KwiatkowskiMichał RomanowskiJarosław KrawczykPaweł AkonomAndrzej MilerKonrad KurekBartosz HajdukMichał JakuszewskiŁukasz DąbrowskiMariusz BystrykJan GadomskiMichał WalasKrzysztof MarkiewiczPiotr PetruczynikArkadiusz KuśmierczykMichał Walek BB i CDA czekają na swoją kolej, lista finalistów zostanie podana w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek rano. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Xenocyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Chyba znowu pomyliłem wędzonkę z Imperial Hoppy Brown Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 buahahaha, masz jeszcze dwa podejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A ile było zgłoszeń w poszczególnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Classic American Pils - 12 nadesłanych piw Wariacja - 39 CDA - 38 Blond - 36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Po niedzielnych eliminacjach finałowa lista w pozostałych kategoriach wygląda następująco: Belgian Blond Mateusz Gradzik Pięta DariuszKamiński Robert Żywiecki Paweł Stachowski JacekJustyn Kamiński Stefaniak MarcinMiler AndrzejSuchan GrzegorzKurek KonradRyszard FajnasHajduk BartoszMarcin Sumara Bystryk MariuszMichał BartoszewiczMalik Mateusz CDA Suchan GrzegorzGadomski JanZych MarcinMiler AndrzejStachowski JacekKania MateuszKupracz MateuszŻywiecki PawełKamiński RobertCzernicki FilipKurek Konrad Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez Xenocyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) No szkoda.... Takie dobre piwo a nie weszło do finału... Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez biervorkoster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mam pytanko. Dlaczego w jednej kategorii do finału weszło tylko 11 piw, a dwóch kategoriach o podobnej ilości zgłoszonych piw 16 i 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Widocznie pozostałe piwa z kategorii CDA były mało pijalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Mam pytanko. Dlaczego w jednej kategorii do finału weszło tylko 11 piw, a dwóch kategoriach o podobnej ilości zgłoszonych piw 16 i 18? Z powodu różnic w ocenianych piwach, w jednej kategorii było z czego wybierać i piwa były bardzo równe, natomiast w innej było dużo piw wadliwych, z infekcjami lub wynikających z złej fermentacji. Kilka piw też miało brak zgodności z stylem, a na siłę nie ma sensu przepuszczać... Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Wysłałem piwo na konkurs.. brak jest jakiejkolwiek odpowiedzi.. nie wiem dlaczego.. Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez stach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi