Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Film zapewne bardzo bliski wielu użytkownikom forum: [media]http://www.youtube.com/watch?v=PXeRfHNr-vE[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Kurcze Jake, chyba pierwszy twój temat którego zaraz nie zamkną. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie byłbym tego taki pewny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Oni mają czerwone czapeczki, także temat jest śliski ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Czapeczki? A gdzie czerwone torebki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Kurcze Jake, chyba pierwszy twój temat którego zaraz nie zamkną. ;D Mogą zamknąć. Tak dla zasady. A co do tematu, ja zawsze wolałem tą scenę [media]http://www.youtube.com/watch?v=cc0yhidH5x4[/media] Edytowane 10 Listopada 2014 przez Ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Po tym co dzisiaj pokazali, pewnie zamkną, bo temat mentalnego niewolnictwa poruszany w tej scenie nie jest dla nikogo miły. http://mateusz.pl/czytelnia/js-mentalnosc.htm Edytowane 10 Listopada 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mogą zamknąć. Tak dla zasady. Nigdy dla zasady tematy nie były zamkane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Po tym co dzisiaj pokazali, pewnie zamkną, bo temat mentalnego niewolnictwa poruszany w tej scenie nie jest dla nikogo miły. http://mateusz.pl/czytelnia/js-mentalnosc.htm Proszę nie karmić trola. Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Mogą zamknąć. Tak dla zasady. Nigdy dla zasady tematy nie były zamkane. No ale jake'owi mógłbyś - po starej znajomości... Edytowane 10 Listopada 2014 przez jaras alechanted 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mogą zamknąć. Tak dla zasady. Nigdy dla zasady tematy nie były zamkane. No ale jake'owi mógłbyś - po starej znajomości... To chyba do mnie prośba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Prośby o zamykanie ja zgłaszam . Android na tel nie otwiera wtyczki. Może ktoś linka da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Mogą zamknąć. Tak dla zasady. Nigdy dla zasady tematy nie były zamkane. Daleko szukać nie trzeba. http://www.piwo.org/topic/15720-nielegalne-kontrole-trzezwosci-kierowcow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Tamtem temat o alkomacie/kontroli był bez sensu, nawet nie zauważyłem . Dyskusja z drogówką mija się z celem, zapytają np o legalizację gaśnicy i większość super kierowców ma maślane oczka . Dodam, że mam nową, dali mi na przeglądzie jako prezent ale oponki już słabe itd błędne koło. Proszę nie blokować na razie, chyba, że zaczną się wyzwiska, trolowanie itp. Edytowane 10 Listopada 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Proszę nie karmić trola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Tamtem temat o alkomacie/kontroli był bez sensu, nawet nie zauważyłem . Dyskusja z drogówką mija się z celem, zapytają np o legalizację gaśnicy i większość super kierowców ma maślane oczka . Dodam, że mam nową, dali mi na przeglądzie jako prezent ale oponki już słabe itd błędne koło. Proszę nie blokować na razie, chyba, że zaczną się wyzwiska, trolowanie itp. Nie ma czegoś takiego jak "legalizacja gaśnicy". Ustawa o straży pożarnej nie dotyczy pojazdów mechanicznych. Gaśnica ma być sprawna. A jak chcą sprawdzić czy jest sprawna, to proszę bardzo - mogę wezwać strażaków na ich koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dobranoc. Chciałem tylko linka do filmików bo tel nie otwiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Nie ma czegoś takiego jak "legalizacja gaśnicy A jednak jest http://www.motochemia.pl/gasnica-samochodowa-czy-trzeba-ja-legalizowac-n-51.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Co jest? "Kodeks drogowy nie nakłada na kierowcę obowiązku posiadania gaśnicy samochodowej z aktualną legalizacją. Gaśnica po prostu ma być w samochodzie i ma być gotowa do użycia - nie ma znaczenia czy jest ważna czy nie. Dlatego policjant nie powinien karać kierowcy mandatem w przypadku braku zalegalizowanej gaśnicy. Problemem będzie jedynie wizyta na okręgowej stacji diagnostycznej, gdzie diagnosta może odmówić podbicia badań technicznych jeśli gaśnica do auta nie jest zalegalizowana." Edytowane 10 Listopada 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 A jednak nie ma: http://www.motofakty.pl/artykul/co_z_gasnica_w_samochodzie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Od dawna już chłopaki nie czepiają się legalizacji gaśnic. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 NIGDY nie robiłem żadnej legalizacji gaśnicy i nigdy nie miałem z tym problemów. A naiwni będą płacić i jeszcze będą przekonani, że to dla ich BEZPIECZEŃSTWA. To nic, że żaden cywilizowany kraj nie wymaga gaśnic w samochodzie - oni wiedzą lepiej. Nawet jak każdy z nich zapłaci 5 zł, to uzbiera się niezły tort do podziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jake, o filmach miało być Edit: a nie, to GB zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 widziałem kiedyś w filmie jak gaśnica nie zadziałał bo proszek tak się zbił że ciśnienie nie mogło go wypchnąć ,mimo że było machane nią przed użyciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Z tego wynika, że powinno dokonywać się rewizji wszystkich samochodów i sprawdzać gaśnice czy są sprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi