zibi Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Elo Dla przykładu ja,Dori i admiro Wit biera .................. nuda panie, nuda ależ bielok to mój 2 wit dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jeszcze dwie godziny i znów jak co roku dzień bez piwa - to gorzej niż w czasie postu. Kto tym razem nie wypije ani kropli złotego trunku? Ech, tylko nie narzekajcie:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jeszcze dwie godziny i znów jak co roku dzień bez piwa - to gorzej niż w czasie postu.Kto tym razem nie wypije ani kropli złotego trunku? Ech, tylko nie narzekajcie:beer: Przypomina mi się na to jeden komentarz, którym kwitowaliśmy w dzieciństwie takie propozycje (tzn. nie w temacie piwa, ale podobnie rozsądne) - chyba nie lałeś. PS: Chociaż mam szpital w domu i jakby i mnie wzięło, to nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jeszcze dwie godziny i znów jak co roku dzień bez piwa - to gorzej niż w czasie postu.Kto tym razem nie wypije ani kropli złotego trunku? Ech' date=' tylko nie narzekajcie:beer:[/quote'] Przypomina mi się na to jeden komentarz, którym kwitowaliśmy w dzieciństwie takie propozycje (tzn. nie w temacie piwa, ale podobnie rozsądne) - chyba nie lałeś. PS: Chociaż mam szpital w domu i jakby i mnie wzięło, to nie wiadomo. To co jutro bez piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ja (ale tylko dlatego, że grypa mnie dopadła) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Może o tej porze roku wymyślili z powodu przebiegających chorób, bo coś się rozsiało. Ale ja się nie dam i wypiję za Was (mam nadzieję, że nie ma chorych wielu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Trza się hartować , jutro w pracy ale nie odmówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Cholera, teraz dopiero doczytałem, a już minuta po północy a ja ze szklanką siedzę Szkoda, że to nie było wczoraj, bo akurat kończę zacieranie, a staram się trzymać zasady "Piłeś? Nie zacieraj!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 No nic, jak takie święto to jeszcze sobie sklepowego Franziskanera otworzyłem (fajne banany ) i idę się wykąpać w tym co tam chłodnica zwróciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prodakt Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 tak szukam i szukam, i poza forami nigdzie nie widzę oficjalnej informacji o "dniu bez piwa". Skąd takie dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dwa lata temu było o tym głośno jak po raz pierwszy odbyła się Bracka Jesień. Info wtedy było w Antyradiu, na Wiki też jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Może o tej porze roku wymyślili z powodu przebiegających chorób, bo coś się rozsiało.Ale ja się nie dam i wypiję za Was (mam nadzieję, że nie ma chorych wielu ). To i za mnie szklaneczkę wychyl bo od tygodnia zapalenie zatok i antybiotyk(u mnie to już będzie 7dzień bez piwa :-( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jak zwykle przespałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dwa lata temu było o tym głośno jak po raz pierwszy odbyła się Bracka Jesień.[/url] Tak, wtedy w Cieszynie zdecydowanie 'poparliśmy' tą inicjatywę Dzisiaj muszę przyznać, że wiele skromniej, ale też mam zasługi - po degustacjach nakierowałem Tyskwiec-ów i Lechocim-ów spijacza na Kvasnicaki z Opata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 I jak dziś świętujecie? Ja spróbowałem Brackie i czeka na mnie jakiś rumuński Bock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Bitter i BSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Bezalkoholowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Chyba coś się zmieniło bo w podlinkowanym w pierwszym poście artykule na wiki to co najwyżej Dzień bez przemocy jest. A przemocą byłoby odmawiać sobie piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Desitka z tamtego sezonu, bo drożdże do namnożenia są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 grzane wino, bo zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Naleweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 O, nie wiedziałem. Próbuję jak się po tygodniu prezentuje mój dubbel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 O, nie wiedziałem. Próbuję jak się po tygodniu prezentuje mój dubbel. To samo właśnie zrobiłem, tylko, że mój dubbel miał dwa Jak co roku, przegapiłem dzień bez piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krtex Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Szok! Człowiek wraca po dwóch piwach i winie do domu, a tu się okazuje, że dzień miał być bez tychże O.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No ładnie za późno się dowiedziałem tak to bym otworzył jakieś winko ale tak przy zlewaniu piwa głupio jakoś było piwa się nie napić Spijam teraz mojego dubbla też tyle że ma 8 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi