Erikos Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Będąc na zakupach trafiliśmy musztardę w ciekawym kufelku. Musztarda piwna - producent ROLNIK, można kupić w granicach 4-5zł Kufelek zgrabny, może się przydać np. na zlotowe degustacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na te zloty na które ja jeżdżę to się nie nada. gigo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ma gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie ma gwintu. Na wierzchu jest tylko zatyczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Na te zloty na które ja jeżdżę to się nie nada. Taaa,Wy przez słomkę pijecie pewnie,prosto z kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabbr Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ah, młodzież, nie pamiętacie czasu komuny, kiedy musztardy były w takich opakowaniach, a opakowanie jako szklanki do herbaty się wykorzystywało? Tylko że one miału ok. 250 ml. Nawet mam jeszcze taką jedną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Tak to wygląda bez zatyczki, pustych jeszcze nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Musztardówki z zawartością są w sprzedaży, ok 4zł, fajne mocne szklanki. Ta z tematu dla dzieci idealna, na np podpiwek. Poszukam, może gdzieś trafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) To jest klasyka. Szkło z podziałką dla "koneserów". "Ekstrema" lała wódę pod 5 rant Edytowane 8 Lutego 2015 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Стакану быть! Z tego szkła piła jeszcze moja śp. Babcia, prawdziwy stakan, 100g, choć tych 14-tu podzielników na dole nie ma, tylko 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) widziałem takie kufelki z musztardą w sklepie "lewiatan" Edytowane 13 Lutego 2015 przez gigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpolak154 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak byłem mały to mama zawsze kupowała musztardę w takich kufelkach a wtedy już komuny nie było:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi