brewness Opublikowano 3 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 W dniu 2.10.2021 o 08:57, Koora napisał: @brewness Występuje chyba ogólny problem z dostępem do przepisów. Cześć, od piątku do wczoraj wieczora mieliśmy powracający problem z serwerem, w tym momencie jest to już rozwiązane. W tym momencie masz dalej jakieś problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Teraz wszystko gra brewness 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 @brewness Kiedy dodacie do bazy stylów piwnych gdański styl "JOPEJSKIE"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 W dniu 13.11.2018 o 17:27, smaky78 napisał: wszyscy chmielą na zimno Nie no, nie wszyscy chmielą na zimno, a jeśli nawet chmielą to są style, w których wręcz na zimno chmielić nie należy... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Mam taką prośbę do @brewness o dodanie nowej kategorii "ulubione" (lub "obserwowane") do której każdy piwowar domowy, korzystający z waszego portalu, mógłby wrzucać 1) znalezione na nim fajne receptury oraz 2) dodawać jakichś innych piwowarów do ulubionych (obserwowanych). Da się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 " Odejmij z magazynu wszystkie składniki z kolejnych kroków na tym etapie?" to jest, ale nie można tego zaptaszkować. Magazyn mi się rozjedzie. Da się to przywrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 24 minuty temu, zielony07 napisał: " Odejmij z magazynu wszystkie składniki z kolejnych kroków na tym etapie?" to jest, ale nie można tego zaptaszkować. Magazyn mi się rozjedzie. Da się to przywrócić? U mnie idzie zaptaszkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 na fajerfoksie nie ma tego okienka, na innych przeglądarkach jest. Idzie to ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zginęła możliwość kliknięcia "odejmij od stanu magazynu". Win 11, firefox. Dziwne. Dla mnie to ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 29 minut temu, zielony07 napisał: Zginęła możliwość kliknięcia "odejmij od stanu magazynu". Win 11, firefox. Dziwne. Dla mnie to ważne. U mnie działa FF Win7 ale warząc 3 tyg temu nie było tego okienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 W dniu 30.01.2023 o 20:02, zielony07 napisał: Zginęła możliwość kliknięcia "odejmij od stanu magazynu". Win 11, firefox. Dziwne. Dla mnie to ważne. Jaki masz typ konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) dożywotnie ? Spoiler zielony07 Edytowane 1 Lutego 2023 przez zielony07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 22 minuty temu, zielony07 napisał: dożywotnie ? Pokaż ukrytą zawartość zielony07 Wyślij mi maila na support@whiteravens.pro ze screenem z wiekszą ilością informacji (jakiś link, screenshot etc). Bo sprawdziłem w bazie masz wszystko dobrze ustawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasemRobiePiwo Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 Czy aplikacja będzie jeszcze jakoś rozwijana? Czego można się spodziewać w przyszłości? Bo piszesz tutaj w wątkach że dogorywa, przynajmniej tak wnioskuje. @brewness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 10 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 1 minutę temu, CzasemRobiePiwo napisał(a): Czy aplikacja będzie jeszcze jakoś rozwijana? Czego można się spodziewać w przyszłości? Bo piszesz tutaj w wątkach że dogorywa, przynajmniej tak wnioskuje. @brewness Dogorywa? Aplikacja działa i ma się dobrze. Pracujemy nad aplikacją mobilną, działamy na tyle ile pozwala nam budżet, który przez małą ilość kont płatnych jest dość skromny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasemRobiePiwo Opublikowano 10 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2023 (edytowane) 4 minutes ago, brewness said: Dogorywa? Aplikacja działa i ma się dobrze. Pracujemy nad aplikacją mobilną, działamy na tyle ile pozwala nam budżet, który przez małą ilość kont płatnych jest dość skromny Wybacz, niezorientowałem się że tutaj w ciagu 5 stron minęło tez 5 lat, i dosłownie przed chwila czytałem że budżet to tylko 8 stów miesięcznie. W takim razie super! Edytowane 10 Maja 2023 przez CzasemRobiePiwo brewness 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 W dniu 10.05.2023 o 22:48, brewness napisał(a): Dogorywa? Aplikacja działa i ma się dobrze. Pracujemy nad aplikacją mobilną, działamy na tyle ile pozwala nam budżet, który przez małą ilość kont płatnych jest dość skromny To może funkcjonalności, których teraz nie ma mogą być dostępne tylko dla kont PRO. Inaczej będzie ubywać płacących. Dla mnie aplikacja się nie rozwija, bo jeśli nie pojawiają się funkcjonalności o których tu piszemy to reszta jest zupełnie nie ważna. A jeśli aplikacja mobilna będzie miała nowych funkcjonalności to może nie istnieć, tak jak obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 W dniu 12.05.2023 o 21:44, Mibor napisał(a): To może funkcjonalności, których teraz nie ma mogą być dostępne tylko dla kont PRO. Inaczej będzie ubywać płacących. Dla mnie aplikacja się nie rozwija, bo jeśli nie pojawiają się funkcjonalności o których tu piszemy to reszta jest zupełnie nie ważna. A jeśli aplikacja mobilna będzie miała nowych funkcjonalności to może nie istnieć, tak jak obecnie. Pytanie o których funkcjonalnościach mówimy, jesteśmy otwarci na nowe rzeczy, czasem jednak zgłaszane propozycje są dość niszowe i ciężko jest implementować coś co będzie wartością dodaną dla kilku osób. Masz jakieś konkretne przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 7 godzin temu, brewness napisał(a): Masz jakieś konkretne przykłady? Jasne, np: https://piwo.org/forums/topic/17036-brewnesscom-startup-dla-piwowarów-domowych/?do=findComment&comment=520894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 24 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 18.05.2023 o 07:02, Mibor napisał(a): Jasne, np: https://piwo.org/forums/topic/17036-brewnesscom-startup-dla-piwowarów-domowych/?do=findComment&comment=520894 To wydaje się proste ale niestety nie jest bo cały magazyn jest wielkim formularzem i dodanie tego sortowania wymaga sporych zmian w całej strukturze w tym module. Jeśli to jest dla Was ważne to luknę jak to rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 W dniu 10.05.2023 o 22:48, brewness napisał(a): działamy na tyle ile pozwala nam budżet Pora zaimplementować do narzędzia reklamy, które będą wyłączone dla tzw. kont płatnych, nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewness Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 W dniu 27.05.2023 o 16:04, Igorrodz napisał(a): Pora zaimplementować do narzędzia reklamy, które będą wyłączone dla tzw. kont płatnych, nieprawdaż? Było podejście ale uznałem, że nie chce wkurzać ludzi reklamami Może faktycznie trzeba się temu przyjrzeć po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) A ja bym proponował aby narzekali na Brewness ci co zapłacili..... Uważam że dobrze zainwestowałem tu pieniądze (co mi się rzadko zdarza🙃) Edytowane 31 Maja 2023 przez zielony07 brewness 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Działa Wam Brewness? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 nie smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi