Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 a mi stuknął roczek na forum zarejestrowałem się na forum po powrocie ze zjazdu założycielskiego PSPD i muszę powiedzieć że od tej pory na stałe zagościło w moim życiu Zdobyłem wiele wiedzy i poznałem wielu ciekawych ludzi a mam nadzieję że to dopiero początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 zarejestrowałem się na forum po powrocie ze zjazdu założycielskiego PSPD Poważnie Nie widziałem Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) zarejestrowałem się na forum po powrocie ze zjazdu założycielskiego PSPD Poważnie Nie widziałem Cię a mieliśmy z bratem takie dobre wejście 10 minut po rozpoczęciu i przemknęliśmy za stołem prezydialnym Zobaczymy się w przyszła sobotę Edytowane 3 Lutego 2011 przez Wiktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Aaa jasne Już kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) Jesli mogę wrzucić swój kamyczek do tego ogródka, to powiem tylko tyle, że moim zdaniem to forum jest najbardziej merytoryczne i bardzo przyjazne nowym stażem piwowarom, przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów a w szczególności seniorów a od kiedy?? Bo podczas mojego pierwszego zacierania gdy kompletnie nie wiedziałem co i jak to wsiedliście na mój topic jak na burą sukę :) Teraz mnie to śmieszy, ale wtedy ciśnienie mi się podnosiło :) PS dołączyłem jakieś 10 miesięcy temu w kwietniu po kilku warkach ekstraktowych z chmieleniem i kilkudziesięciu winach, cydrach, miodach, kwasach chlebowych itp myślę że było warto, acz im więcej człowiek się dowiaduje- tym więcej się dowiaduje jak mało jeszcze wie Edytowane 3 Lutego 2011 przez Mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) to forum jest najbardziej merytoryczne i bardzo przyjazne nowym stażem piwowarom' date=' przy okazji pozdrawiam wszystkich forumowiczów a w szczególności seniorów [/quote']a od kiedy?? :) Czasem aż oczy bolą jak się przemęcza dla naszego klubu prezes elroy Tomasz, prezes naszego klubu piworgu ciągle pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki to nie ludzie to wilki. Niech żyje nam elroy sto lat. Warunki na zlocie mieliśmy bardzo dobre jest to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, że wogóle prawie nie padało. prezes dbał o nas jak ojciec najlepszy. Edytowane 3 Lutego 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu niech żyje nam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Warunki na zlocie mieliśmy bardzo dobrejest to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, że wogóle prawie nie padało. prezes dbał o nas jak ojciec najlepszy. Czy na obszarze województwa dolnośląskiego w pasie między Obornikami a Miliczem był jakiś opad radioaktywny wręcz "radiotwórczy" Wasze posty zaczynają mnie niepokoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 w pasie między Obornikami a Miliczem był jakiś opad radioaktywny No dokładnie Jacer: Warunki na zlocie mieliśmy bardzo dobre jest to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad łóżkami dach przeciekał, zwłaszcza, że wogóle prawie nie padało. To będzie hasło II Zlotu Piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cześć Josefik, pij to co oni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam jeszcze jakieś piwa JACERA, chyba nie będę ryzykował. Jeszcze zacznę wierszem pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Z tego co czytam to bym się napił Niezła bańka! Wypijesz jedno i tydzień ostrego humoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam jeszcze jakieś piwa JACERA, chyba nie będę ryzykował. Jeszcze? Te z przed roku tak nie działały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Cześć, Dzisiaj właśnie mija mi 2 lata na piwo.org. Szybko przeleciało, dużo się dowiedziałem i nauczyłem dzięki wam. Uwarzyłem przez ten czas 74 WARKI, w sumie 2141l Więc w taki dzień jak czegoś nie uwarzyć, jak 75 WARKI Idę warzyć, dziękuje za mile spędzony tutaj czas. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Gratulacje Co na 75-tą zamierzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Gratulacje Co na 75-tą zamierzasz? Belgian Specialty Ale Właśnie jestem w trakcie zacierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 No gratulacje. Zapomniałeś dodać że tak nabrałeś doświadczenia że pokonałeś tylu rywali wygrywając konkurs piwowarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi