josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) z tego co udało mi sie zapamiętać to tak wygląda na razie, poprawcie mnie jeśli coś źle wpisałem lub przeoczyłem szczególnie zamówienia z gg mosaic jacekkocurek 0,2 przemczysław 0,5 andy 1,0 leszcz 0,5 andrzejku 0,5 fidel 0,5 pieron 0,5 ------------------------------- więcej nie ma citra andy 1,0 leszcz 1,0 szwed 0,5 klisz 0,5 anteks 0,5 wolsztyn 0,5 przemczysław 0,5 fidel 0,5 kentaki 0,5 Mariusz 0,5 banita 0,5 raczek 0,2 bielok 0,2 swiaderny 0,2 shoter 0,2 mrblaha 0,35 budex 0,35 Edytowane 15 Lutego 2013 przez josefik Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jeśli jeszcze aktualne to pisałbym się na 0,5kg mosaic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jeśli jeszcze aktualne to pisałbym się na 0,5kg mosaic Niestety brak , Citry jeszcze zostało, można jeszcze rezerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak czytam wcześniejsze posty to chyba na odwrót , no chyba, że mi jeszcze % nie wyparowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla browaru Pod Starą Pipą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak czytam wcześniejsze posty to chyba na odwrót , no chyba, że mi jeszcze % nie wyparowały Wszystko OK, po prostu zaintresowanie było taki że ruszyłem jeszcze żelazną rezerwę citry której miałem zamówionej więcej. tak więc Citry jeszcze zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla browaru Pod Starą Pipą. Dziękujemy i vice versa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jak czytam wcześniejsze posty to chyba na odwrót , no chyba, że mi jeszcze % nie wyparowały Wszystko OK, po prostu zaintresowanie było taki że ruszyłem jeszcze żelazną rezerwę citry której miałem zamówionej więcej. tak więc Citry jeszcze zostało. OK w takim razie piszę się na 0,5 citry i najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jeżeli citry jeszcze zostało to wezmę 1kg zamiast 0,5. Wobec tego wyglądałoby to tam : Mosaic - 1kg Citra - 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jeżeli citry jeszcze zostało to wezmę 1kg zamiast 0,5. Wobec tego wyglądałoby to tam : Mosaic - 1kg Citra - 1kg Weź bądź człowiekiem i innym trochę zostaw!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jeżeli citry jeszcze zostało to wezmę 1kg zamiast 0,5. Wobec tego wyglądałoby to tam : Mosaic - 1kg Citra - 1kg Weź bądź człowiekiem i innym trochę zostaw!!! W Szczecinie jest kilku piwowarów i nie ma sensu żeby każdy z osobna pisał... Jeśli citry zostanie, to poproszę, jeśli będą inni chętni to te pół kilograma będzie musiało wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) warka 174 Dusseldorf Altbier skład pilzneński - 8,4kg crystal 130ebc - 1,4kg monachijski - 2,8kg wiedeński 2,8kg carahell - 1,4kg pszeniczny ciemny - 1,4kg czekoladowy - 0,1kg Zacieranie 54°C - 20min. 62°C - 30min. 68°C - 30min 73°C - 15min podgrznanie do 78°C chmielenie/dodatki spalter select 5,7 AA - 100g - 75 min. perle 5,6 AA - 30g - 75 min. Hallertauer Mittelfrüher 4,5 AA 120g - 45 min. Hallertauer Mittelfrüher 4,5 AA 60g - 15 min. perle 5,6 AA - 50g - 1 min. drożdże wyeast kolsch II 15-01-2012 przelane na cichą, blg 2,5 31-01-2013 rozlew Edytowane 31 Stycznia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Znowu po akcji chyba zobaczyłem Ale jakby co to chętnie 0,2 kg Citry zakupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorashi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jeśli coś zostało to ja się też piszę na 0,5kg citry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Znowu po akcji chyba zobaczyłem Ale jakby co to chętnie 0,2 kg Citry zakupię Citra jeszcze jest do rozdysponowania pogadaj ze znajomymi w okolicy i może uzbierasz chętnych na 0,5kg? Jeśli coś zostało to ja się też piszę na 0,5kg citry. ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Czyli po akcji? Citrę bym łyknął... ehh Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czyli po akcji? Citrę bym łyknął... ehh citry zostało jeszcze 1,2 kg tak więc możesz zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Oki 0,5 kg poproszę, chyba że przeszkadza Ci ta końcówka 0,2 kg to mogę wziąć 0,7 kg Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gdzieś przy tej mozaice mnie pominęliście, trudno wezmę tylko citrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Oj przepraszam Andrzej, poobcinam racje po 100g i się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Oj przepraszam Andrzej, poobcinam racje po 100g i się znajdzie. Wystarczy 100-200g na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak jeszcze jest Citra lub inny Hamerykański to poproszę pół kilograma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 znaczy citra wyszła czy coś jeszcze zostało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jak jeszcze jest Citra lub inny Hamerykański to poproszę pół kilograma. ok zapisuję znaczy citra wyszła czy coś jeszcze zostało?? została tylko citra ale to już w gramach, około 700g do rozdysponowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi