zasada Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 20:16, anteks napisał(a): Stowarzyszenie wykończyło kolejnego wspierającego? 😛 No nie wiem, takich insiderskich wiadomości to ja nie mam. Przenoszę wpisy o Marxamie do ich własnego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marxam Brewing Opublikowano 29 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Szanowni Klienci, informujemy, że wraz z wyprzedaniem bieżących zapasów magazynowych, działy piwowarski oraz winiarski zostaną zamknięte. Wciąż możliwy będzie jednak zakup wyrobów metalowych, puszek napojowych oraz uchwytów do puszek. Zachęcamy do skorzystania z widocznych na stronie promocji na nasz asortyment. Jednocześnie informujemy, że nie będziemy już uzupełniać stanów magazynowych. Dziękujemy że byliście z nami, zespół marxam.pl monodem, rolek86, Konstoi i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Szkoda, byliście moim ulubionym sklepem Marxam Brewing 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 W dniu 24.05.2023 o 20:16, anteks napisał(a): Stowarzyszenie wykończyło kolejnego wspierającego? 😛 Sądząc z nowej pozycji na stronie sklepu, to dłużnicy mogli przyczynić się do tej smutnej zmiany w sklepowym krajobrazie. https://marxam.pl/sprzedaz-dlugow,cp578,pl.html BrowarPAPI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Uuu Bywam w tych rejonach wakacyjnie, to ciężko będzie sięgnąć po ich piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 24 minuty temu, elroy napisał(a): Uuu Bywam w tych rejonach wakacyjnie, to ciężko będzie sięgnąć po ich piwo. Chodzi o Kościerzynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 1 minutę temu, anteks napisał(a): Chodzi o Kościerzynę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Kilka tygodni temu widziałem ogłoszenie o licytacji tego browaru ( dużej Kościerzyny). Później było ogłoszenie o wolnych mocach dla kontraktów. Byłem tam przed otwarciem w 2017, rozmach z jakim budowano browar robił wrażenie. Chyba złe zarządzanie sprawiło że browar padł Edytowane 2 Czerwca 2023 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Godzinę temu, anteks napisał(a): Kilka tygodni temu widziałem ogłoszenie o licytacji tego browaru ( dużej Kościerzyny). Później było ogłoszenie o wolnych mocach dla kontraktów. Byłem tam przed otwarciem w 2017, rozmach z jakim budowano browar robił wrażenie. Chyba złe zarządzanie sprawiło że browar padł Byłem tam jakiś czas temu, nawet nie wiedziałem, że to już w upadku. Szkoda. A fakt, na bardzo wysokim poziomie to było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi