monodem Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 36 minut temu, ciezkicoswybrac napisał(a): Kiedyś pomyślałem, że mógłbym kupić właśnie to sito z rączką z boku i wyciąć ją szlifierką, ale obawiam się, że nie uda się później wyszlifować krawędzi na tyle, żeby nie rysowała ścianek fermentora. Jak to się nie uda? Papier wodny na koniec i świeci się jak psu wiadomo co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 6 godzin temu, Rheged napisał(a): Odkopuję - czy dalej to jest dostępne w Ikea? Jak ten produkt się nazywa, bo szukam i nie widzę. Z Ikei wycofane jakiś czas temu, można jeszcze znaleźć np na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 7 godzin temu, monodem napisał(a): Jak to się nie uda? Papier wodny na koniec i świeci się jak psu wiadomo co! Przekonałeś mnie Byłem dziś na wycieczce w IKEA i udało się dorwać jedno za 24,99zł. Jutro będę próbował pozbyć się tej rączki, a za 1,5-2 tygodnie spróbuję użyć sitka przy chmieleniu na zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 28 minut temu, ciezkicoswybrac napisał(a): Przekonałeś mnie Byłem dziś na wycieczce w IKEA i udało się dorwać jedno za 24,99zł. Jutro będę próbował pozbyć się tej rączki, a za 1,5-2 tygodnie spróbuję użyć sitka przy chmieleniu na zimno. Powodzenia. Daj znać jak poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheged Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Ja zakupiłem blachę nierdzewną perforowaną na allegro pod wymiar. Oczka co prawda za duże, ale i tak chodzi mi o to, aby przenieść zacier w worku, więc nie ma to wielkiego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi