szejk Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Przez 3 lata asystent projektanta w biurze projektowym, obecnie specjalista ds. planowania przestrzennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlozsatana Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Wykształcenie mgr inż. eksploatacji pojazdów samochodowych, zawód wykonywany specjalista ds. eksploatacji autobusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Lekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Barista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solid Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Grafik 2D, maluję grafy do gier na PC i mobile w poznańskim studiu niezależnym, więc robię wszystko - od grafik promocyjnych, przez malowanie i animowanie postaci i innych elementów, po malowanie ilustracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 @@Solid czekam na etykiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solid Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 @cml: Ja też. Niestety nie jest łatwo żyć ze "zboczeniem zawodowym". Od dawna myślę o logo mojego browaru i o etykietach. Kilka już poleciało do kosza, bo były tylko "dobre" wg moich znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) studia Automatyka i Robotyka Pozdrawiam Ja z kolei zasiedziałem się na uczelni, więc zawód można by określić jako naukowiec (to dziwnie brzmi nawet dla mnie ) - badania, wynalazki, nauczanie łaknącej wiedzy młodzieży. to ja też pozdrawiam, dziedzina matematyka i budownictwo Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Andre356 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Generalnie robię to o czym w życiu nie marzyłem - z grubsza stoję na straży skarbu Państwa. Oczywiście jako trybik. Edytowane 31 Maja 2016 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Chemik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jestem audytorem finansowym ale tak jak wielu tutaj na forum i poza nim marze o przebranzowieniu na piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Profil zawodu wykonywanego czy wyuczonego?Jak sobie życzysz :-) ZSE ul. Niska 6 Kielce (elektryk)... a praktyce od wielu lat 'introligator poligraficzny' , np sztancowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerZone Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Naddztygar o ile to komuś coś mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Naddztygar znaczy się obersztajger? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 cza było szrajbnąć, że dupiesz na grubie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ale nie w Browarze na Grubie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wyuczone miały być: elektronika mikrosystemów; elektrotechnika; automatyka... Ale nie poszło Wykonywane były jakieś drętwe prace typu magazyny, gastro, miałem własny sklep z piwem... A teraz chcę iść w gamedev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinister Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Wiele rzeczy, wszystko na czym da się zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) informatyk na helpdesku Edytowane 10 Lipca 2015 przez rabbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Gruba to je moj heimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Żyję z pisania programów, już prawie 20 lat. Co ja się naoglądałem przez ten czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Żyję z pisania programów, już prawie 20 lat. Co ja się naoglądałem przez ten czas... Opowiadaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 O, panie, to trzeba przy beczce piwa usiąść, i lepiej drugą mieć na wszelki wypadek. Jakbym tak zaczął od "millenium bug" to byśmy o świcie skończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 "Millenium bug", to była lipa medialna ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 To był interes stulecia, a nie lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi