admiro Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Nasz busik wyjeżdża o 6:00, do zobaczenia na miejscu. Edit: W sobotę Edytowane 18 Czerwca 2010 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 i my wyjeżdzamy zaraz, do zobaczenia w Żywcu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja startuję za chwilę do Infama. A stamtąd w trasę. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nasz busik wyjeżdża o 6:00, do zobaczenia na miejscu. hmmm, z busiku piszesz czy się nie załapałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nasz busik wyjeżdża o 6:00' date=' do zobaczenia na miejscu.[/quote']hmmm, z busiku piszesz czy się nie załapałeś? Jutro rano wyjeżdżamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cześć Nasz busik wyjeżdża o 6:00' date=' do zobaczenia na miejscu.[/quote']hmmm, z busiku piszesz czy się nie załapałeś? Może jutro o 6:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nasz busik wyjeżdża o 6:00' date=' do zobaczenia na miejscu.[/quote']hmmm' date=' z busiku piszesz czy się nie załapałeś?[/quote'] Jutro rano wyjeżdżamy aaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No to miłej zabawy. Szkoda że nie mogę pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Bawcie sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Bawcie sie dobrze A mieliśmy się spotkać, ale zawsze się wykręcasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Bawcie sie dobrze A mieliśmy się spotkać' date=' ale zawsze się wykręcasz [/quote'] Moje szanse na wyjazd do Żywca są jak zwykle 1% Za tydzień zaczynam urlop i ciężko by się teraz wyrwać ale może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 no no no http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=8858473&=Festiwal_Birofilia_2010_-_Fotorelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Kopyr!Zostaw na jutro jeden kufelek dla Dziadka.Nie, dwa a może trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniady Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 no no no http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=8858473&=Festiwal_Birofilia_2010_-_Fotorelacja Ale się pięknie buteleczki z piwem wygrzewają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Jak zobaczyłem listę uczestników w mojej kategorii (WEE HEAVY) to się złapałem za głowę. Toż to moje piwko ma marne szanse . Chyba się napiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Znamy Grand Championa Prosto z dziedzińca browaru żywieckiego informuję Belgian Pale Ale uwarzy w Browarze Brackim Dorota dori Chrapek Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 BRAWO GARTULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Znamy Grand Championa Prosto z dziedzińca browaru żywieckiego informujęBelgian Pale Ale uwarzy w Browarze Brackim Dorota dori Chrapek Gratulacje :) Dorota SZACUNEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) BRAWO GARTULACJE !!!!!! Edytowane 19 Czerwca 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratulacje. Życzę udanego warzenia w dużej skali flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Gratuluję Dori - podziw i szacunek! Myślę, że zasłużyłaś! Gratuluję Stasiek - cieszę się, że zachowałem jeszcze Twojego Weizenbocka! Gratuluję dla starych wyjadaczy- Weny, Kopyra, Anteksa- potwierdziliście Waszą wielką klasę! Serdecznie również gratuluję dla pozostałych nagrodzonych, szczególnie tych, którzy zagościli na podium po raz pierwszy! Żałuję, że znów nie mogłem być w Żywcu, żeby cieszyć się i gratulować Wam osobiście. Edytowane 19 Czerwca 2010 przez Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gratuluję Dori - podziw i szacunek! Myślę, że zasłużyłaś!Gratuluję Stasiek - cieszę się, że zachowałem jeszcze Twojego Weizenbocka! Gratuluję dla starych wyjadaczy- Weny, Kopyra, Anteksa! Gratuluję również dla pozostałych nagrodzonych, szczególnie tych, którzy zagościli na podium po raz pierwszy! Żałuję, że znów nie mogłem być w Żywcu, żeby cieszyć się i gratulować Wam osobiście. Jaki skromny 2x podium - Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dorota! Jeszcze raz, tym razem już zdalnie z Karkowa, gratulacje. Strasznie się cieszymy, że to właśnie BPA udało się wygrać Grand Championa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 (edytowane) No i jestem już w domu. Dorocie gratulacje już złożyłem osobiście w Żywcu, ale jeszcze raz chcę Ci Dorotko pogratulować sukcesu jakim niewątpliwie jest zdobycie tytułu Grand Championa 2010. Oby jak najwięcej takich sukcesów :) Gratulacje również dla wszystkich pozostałych laureatów brawo, tak trzymać :beer: Edytowane 19 Czerwca 2010 przez pako1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Super! To ja już idę do almy kupować championa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi