anteks Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale chyba jeść i spać można winnym miejscu a na spotkanie przybyć do Kwatery Głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wszystko okaże się, jak wyklaruje nam się pewna grupa uczestników. Ilość osób w głównej sali ograniczona jest do około 30. Jak dojedzie 10 osób to już się nie zmieścimy. Pomijając kwestie formalne z właścicielami gospodarstwa. Ale spokojnie, stąd wcześniejsze działania, żeby był czas na ew. zmiany i doszlifowania zlotu. Dzisiaj rozmawiałem z właścicielką i uważam, ze dogramy to tak, że będziemy zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jeśli nie wiąże się to z blokowaniem komuś miejsca, to wpisałbym się na listę rezerwową. Naprawdę trudno mi ocenić, czy jest szansa żeby się wyrwać, dlatego nie rejestrowałem się wcześniej coby nie blokować bez sensu miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Oczywiście dodałem i mam nadzieję, że uda Ci się dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja podobnie, trudno powiedzieć co będzie w kwietniu. Jak będę miał czas to przyjadę, i zamieszkam gdzieś w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rzecz jasna dopisuję i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Ja też ja też do listy rezerwowej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 I ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Szkoda że mało miejsc, szkoda że wszystko zajęte. W sumie nie mam daleko i można by wpaść zrobić jakąś plenerową rozpierduche laserową np w zamian za jakąś symboliczną degustacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Szkoda że mało miejsc, szkoda że wszystko zajęte. W sumie nie mam daleko i można by wpaść zrobić jakąś plenerową rozpierduche laserową np w zamian za jakąś symboliczną degustacje Zapraszamy. Ja nie jestem organizatorem, ale na jakieś degustacje sie załapiesz, przynajmniej u mnie. Daj znać wczesniej czy to aktualne. Najlepiej na PW. Coś dla Ciebie zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Bolek, u mnie tez się załapiesz, tylko nie wiem jak z noclegami, bo z tego co słyszałem to już pełno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No to jak się załapie to mnie będa plecy boleć... od spania w aucie. Chyba odpuszcze, do laserków potrzebne było by dobre nagłośnienie a to juz nie moja działka i wiadomo trzeba by $$ Ale mam pomysł, tylko nie wiem czy zrobić z tego tajemnicy dla pewnych kręgów... co by niespodzianka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Oj te tajemnice. Mam mały pomysł, nie wiem czy wypali. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Za 3 dni dopinam szczegóły u naszych Gospodarzy - jeżeli pojawiły się u osób które deklarowały swoją obecność jakieś problematyki z uczestnictwem, proszę koniecznie o informację na maila zlot@piwo.org. Mamy pokaźną listę rezerwową i musimy również te osoby zawczasu poinformować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Spytaj gospodarzy o alternatywne noclegi w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Chyba mniejszym problemem są noclegi. Większy problem to sala posiedzeń - czyli ogólna gdzie się odbywa cała impreza i posiłki. Tam mieści się max 35 osób. Gospodarze nie chcą robić nadmiernego tłoku, bo to wpływa na komfort i dalej zadowolenie osób będących na spotkaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dziś przy okazji składania wniosku urlopowego na poświąteczny wtorek, złożyłem na wszelki wypadek od razu wniosek na piątek 16.04. Jakoś nie mogę uwierzyć to już za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zleciało Około środy napiszę wszystkie szczegóły organizacyjne. Dodatkowo wyślę do każdego z zainteresowanych maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A jednak. Czas ucieka i do Zlotu coraz bliżej. Już nie mogę się doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ile planujecie zabrać piwka ? Tyle ile się da Udźwignąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ile planujecie zabrać piwka ? Tyle ile się da Udźwignąć ? Właśnie, ja pierwszy raz na zlocie piwnym, nie wiem ile zabrać A tu 3 dni... każda ilość wydaje mi się za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Weź tyle ile się zmieści w aucie. Zawsze możesz wymienić lub rozdać kolegom. Najgorsze wyjście to zabrać z powrotem do domu. Wtedy rośnie zużycie paliwa. Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 no tak, a paliwo trzeba oszczędzać ja wezmę pewnie uniwersalną miarę - 1 krzinkę (może 2 - jakoś pustką w piwnicy ostatnio mi wieje ) a tak w ogóle to też już się nie możemy doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cześć A ja z nocy 16/17.04.2010 mam urlop Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Urlop sobie załatwiłeś? Fajnie masz z szefem. Jak nie idzie załatwić urlopu to tylko po l-4 i tydzień wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi