Mateusz Papiernik Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wszystkie informacje są na stronie konkursu Warunkiem zakwalifikowania piwa do konkursu jest dołączenie prawidłowo wypełnionego formularza zgłoszeniowego. Oznaczeń na butelkach może w ogóle nie być - chyba, że wysyłasz więcej niż jeden styl, wtedy konieczne jest jakieś odróżnienie. Może być oznakowanie na kapslu, może być karteczka na gumce, wszystko jedno. Ważne, żeby oznaczenie nie było trwałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ważne, żeby oznaczenie nie było trwałe. Ale rozumiem, że może być oznaczenie markerem na kapslu? Będziecie ścierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Bywali tacy co złe piwo wysyłali bo oznaczeń na kapslu nie mieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Bywali tacy co złe piwo wysyłali bo oznaczeń na kapslu nie mieli Spokojnie mi to nie grozi Piwko spakowane jutro wysyłka Ważne, żeby oznaczenie nie było trwałe. Ale rozumiem, że może być oznaczenie markerem na kapslu? Będziecie ścierać ? Dla pewności swoje zmazałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzciała Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 chciałbym się dowiedzieć czy piwo zgloszone do konkursu a uwarzone przez dwóch piwowarów można zgłosić jako piwo dwóch osób, czy należy podać tylko jednego piwowara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzciała Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 ok dzieki za szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam gdzie można dowiedzieć się czy piwko dotarło ? Planujecie opublikować listę otrzymanych piw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam gdzie można dowiedzieć się czy piwko dotarło ? Planujecie opublikować listę otrzymanych piw ? Też jestem ciekawy czy moje piwo doszło w całości. No i wpłata oczywiście też. Maila żadnego nie dostałem tak jak to się praktykuje w innych konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Publicznej listy nie będzie, aczkolwiek po zakończeniu przepisywaniu formularzy zgłoszeniowych roześlemy stosowne maile do każdego. Wszystko wskazuje na to, że nastąpi to jeszcze dziś. Piw przyjechało dużo, a rozczytywanie ręcznie wypełnionych formularzy czasem chwilę zajmuje. Chyba na przyszły rok pomyślimy o elektronicznej rejestracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 E-mail dotarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cieszę się Gdyby ktoś nie dostał, proszę o kontakt. Z odcyfrowaniem niektórych maili mieliśmy problem. Stłuczka była tylko jedna i z piwowarem tejże jesteśmy w kontakcie, więc jeżeli paczki nie wróciły do nadawcy - wszystko wskazuje na to, że są u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 U mnie brak maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dry stout? Dotarł. Proponuję ewentualne pytania słać prywatną wiadomością, żeby nie rozdmuchać tego wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortun Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tak samo niestety brak wiadomości. Starałem się czytelnie drukowanymi wypełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Brak maila, dry stout szalone wymiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dojechał. Podrzuć na priv adres mailowy, to poprawię, jeśli został źle odczytany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Sędziowie zakończyli obrady, mamy wyniki eliminacji Gratulujemy wszystkim piwowarom i życzymy powodzenia w jutrzejszym finale! http://pspdlodz.org/wyniki-eliminacji-w-iii-lodzkim-konkursie-piw-domowych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Gratulacje dla finalistów powodzenia w finale . Czy będzie informacja o ilości piw które brały udział w eliminacjach w danym stylu i czy poznamy skład komisji sędziowskiej która oceniała piwa w eliminacjach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Oczywiście. Zaktualizowałem o te informacje stronę z wynikami eliminacji. Wczoraj pisaliśmy ją na gorąco, żeby jak najszybciej wypuścić wyniki. Tymczasem finały III ŁKPD zakończone we wszystkich kategoriach, a Grand Champion konkursu wybrany! Dziękujemy wszystkim startującym piwowarom. Zapraszamy serdecznie na Targi Piw Regionalnych Piwowary w sobotę, 2 kwietnia, o 19:00 na ogłoszenie wyników! Tego samego dnia wyniki umieścimy również w internecie. Metryczki z eliminacji rozsyłać będziemy w najbliższym tygodniu. Metryczki finałowe już po ogłoszeniu wyników. Po rozesłaniu metryczek niezwłocznie o tym poinformujemy, żeby w razie, gdyby ktoś nie dosłał, można było się upominać o swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) No i teraz będę chodził z wywieszonym językiem z ciekawości bo moje piwo trafiło do finału w kategorii Dry Stout. A można wiedzieć z jakiej kategorii został wyłoniony Grand Champion :-) Pozdrawiam finalistów :-) oraz gratuluję. Edytowane 20 Marca 2016 przez sebaal123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wierz mi, że nas też języki świerzbią ;-) Ale nie piśniemy słówka przed ogłoszeniem wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Kiedy będą metryczki z eliminacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Odpowiadałem już na to pytanie dokładnie 3 wpisy wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi