Pierre Celis Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Opus Magnum imprezowej sztuki kulinarnej Tak jak wspominałem na FB mój przepis od kilku lat wisi sobie grzecznie na Wygrywam z Anoreksją. Zresztą przez rozmowę o jedzeniu, a przede wszystkim właśnie o bekonie, poznałem się z Maciejem. A skoro przepis już gotowy, to czemu nie przenieść go w formę wideo? Wyświetl pełny artykuł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smul&Sons Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 I co? można to wrzucać do piwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Jak lubisz Te wiadomości to automat wrzuca te rzeczy z blogów... Ja by był za wyrzuceniem piwnegogarażu z automatu bo dawno już tam Michał się nie zajmuje piwem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 (edited) A ja na przekór chyba to dziś wieczorem zrobię Wrzucać do piwa można wszystko, ale pewnie lepszy efekt będzie jak po prostu jakieś piwo tym będziesz sobie przegryzał. Edited January 29, 2016 by Oskaliber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 robione nie raz i nie dwa jak ktoś lubi słodkie to polecam jak robiłem jeszcze tak że opiekałem plastry na drugiej lasze i później maczałem tylko w tym karmelu co został Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuDeX Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Sprawdzone w trakcie sobotniej imprezki. Smakowało wszystkim, rozeszło się w moment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Ja przegiąłem z cukrem. Wyszły mięsne krówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts