Pierre Celis Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opus Magnum imprezowej sztuki kulinarnej Tak jak wspominałem na FB mój przepis od kilku lat wisi sobie grzecznie na Wygrywam z Anoreksją. Zresztą przez rozmowę o jedzeniu, a przede wszystkim właśnie o bekonie, poznałem się z Maciejem. A skoro przepis już gotowy, to czemu nie przenieść go w formę wideo? Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 I co? można to wrzucać do piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jak lubisz Te wiadomości to automat wrzuca te rzeczy z blogów... Ja by był za wyrzuceniem piwnegogarażu z automatu bo dawno już tam Michał się nie zajmuje piwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) A ja na przekór chyba to dziś wieczorem zrobię Wrzucać do piwa można wszystko, ale pewnie lepszy efekt będzie jak po prostu jakieś piwo tym będziesz sobie przegryzał. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Oskaliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 robione nie raz i nie dwa jak ktoś lubi słodkie to polecam jak robiłem jeszcze tak że opiekałem plastry na drugiej lasze i później maczałem tylko w tym karmelu co został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Sprawdzone w trakcie sobotniej imprezki. Smakowało wszystkim, rozeszło się w moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja przegiąłem z cukrem. Wyszły mięsne krówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się