Pieron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Faktycznie. Gar jest wielki rozwiewam błędne wrażenia. Gar standardowy. 30 l. Zdjęcie oszukuje No, już ja się dałem na to złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dzisiaj w Teleekspresie migawka z pokazu warzenia oraz kilka słów Marusi http://www.tvp.info/teleexpress/wideo/12042009-1700 w 7.34 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Specjalne drożdże do grodziskiego - czy o tym już było na forach?............ Było' date=' wiele razy.[/quote'] Witajcie troche OT - ale musze po czasie dopytac, bo nie zauwazyłem wcześniej odpowiedzi' jacer - masz na myśli drożdże do Koelscha? pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dzisiaj w Teleekspresie migawka z pokazu warzenia oraz kilka słów Marusi http://www.tvp.info/teleexpress/wideo/12042009-1700 w 7.34 min A prowadzi Pani Beata CHMIELOWSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 jacer - masz na myśli drożdże do Koelscha? pzdr flood Grodzisk miał wychodowane swoje unikatowe drożdże, które prawdopodobnie przepadły wraz z likwidacją browaru. Podobno ktoś, gdzieś ma zamrożone. Koelschowe używamy, bo są czyste w smaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Grodzisk miał wychodowane swoje unikatowe drożdże, które prawdopodobnie przepadły wraz z likwidacją browaru. Podobno ktoś, gdzieś ma zamrożone. z tymi drożdżami jest jak z Yeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jutro o godz. 13,20 w radiu zet redaktor Janusz Weiss będzie prowadził audycję o warzeniu piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Niestety nie będę mógł tego słuchać. Czy może to ktoś nagrać i udostępnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Niestety nie będę mógł tego słuchać. Czy może to ktoś nagrać i udostępnić? Audycje archiwalne są tutaj. W poprzednich dwóch odcinkach w piątek i w poniedziałek też było o piwie. Sporo bzdur, ale ogólny wydźwięk pozytywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Włączcie Zetkę, właśnie wena live mówi o piwie domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No fakt, mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja czekam, aż pojawi się wersja archiwalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ładnie tam piwo.org zareklamował. Elroy normalnie worek słodu musisz wenie podrzucić. Szczegóły posłucham w domu, bo mnie robota wezwała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ładnie tam piwo.org zareklamował. browamatora także Ja wsadze tylko mała szpileczkę. Mówimy 10 gramów, a nie gram. Tak samo jak amperów, voltów, herzów, kilogramów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja wsadze tylko mała szpileczkę. Mówimy 10 gramów, a nie gram. Tak samo jak amperów, voltów, herzów, kilogramów. Też mam z tym czasem problem. Pewnie działa tu naturalna tendencja do skracania, przecież nikt nie mówi "poproszę 5 kilogramów ziemniaków", tylko "poproszę 5 kilo ziemniaków". Od kilo już niedaleko do gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kurcze coś nie mogę sciągnąć audycji. Spróbuje jeszcze raz wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie mogę się doczekać a rzeczywiście nie można pobrać. Wena nie wiem jeszcze co mówiłeś, ale dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Niestety coś padło chyba w radiozet. Nie można ściągać nawet starych archiwalnych plików. Najważniejsze, że w eter poszła nazwa naszej stronki. Już miałem kilkanaście telefonów i listów elektronicznych o potwierdzenie adresu stronki. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Niestety coś padło chyba w radiozet. Nie można ściągać nawet starych archiwalnych plików. Najważniejsze, że w eter poszła nazwa naszej stronki. Już miałem kilkanaście telefonów i listów elektronicznych o potwierdzenie adresu stronki. JK Dzięki Ci Panie, wszyscy się cieszymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Myślę, że jak już ktoś ściągnie to Erloy doda do plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Myślę, że jak już ktoś ściągnie to Erloy doda do plików Tak, proszę o info jak komuś się uda. Mi udało się raptem 200k tej mp3trójki ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A widzicie, to tłumaczy dzisiejsze oblężenie strony . W maksymalnym momencie było ponad 800 odwiedzających online samo forum. Później już nie byłem w stanie dostać się do statystyk ze względu na obciążenie. Poniżej mały wykresik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Już nie mogę się doczekać, żeby posłuchać Może problemy wynikają z faktu, że za dużo osób chce ściągnąć ten plik Wena Twoje zdrowie Twoim wyśmienitym piwem :beer: wygląda na to, że zainteresowałeś warzeniem masę ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 przecież nikt nie mówi "poproszę 5 kilogramów ziemniaków", tylko "poproszę 5 kilo ziemniaków" ja tam mówię "poproszę dwa kilo pyrów" (ewentualnie pyrek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Dalej są problemy. Ściągam max 64kB. Co za badziewne serwery ma zetka Edytowane 6 Maja 2009 przez 2artur2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi