Pieron Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Błędy błędami, ale artykuł jest i to najważniejsze. Brawo Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Dobrze wyszło. Dziennikarze maja to do siebie, że zawsze muszą coś zmienić. Super. Dzisiaj w Dzienniku Zachodnim w wydaniu Chorzowskim była również notatka, tez były małe błędy, ale trudno. Ważne, że w świat idzie to co najwarzniejsze - ludzie warzą piwo domowe. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dziś w odcinku 77 Galileo zapowiadali reportaż z Walijskiego browaru w następnym odcinku. Odcinek nr 78 jest jutro o 10.50 na TV4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Najnowszy wywiad z weną w Radio Zet. http://www.radiozet.pl/Programy/Dzwonie-do-Pani-Pana/Producenci-piwa-domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No właśnie byłem w szoku. Pan Janusz Weiss dzwonił do mnie około 12-13,00. Co najważniejsze wszystkie audycje pierwszego września przez ostatnie kilka lat rozpoczynały sie od wywiadu z Rzecznikiem Prasowym Ministerstwa Finansów. Piwowarzy górą. W tym roku sezon rozpoczął się od piwowarów domowych. Rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Nooo, a do mnie dzwoni pracownik i mówi Jacek włącz sobie Zet, bo mówi ten gość co w Żywcu wygrał Cidrax 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Wena. Gratki bo dobrze się ciebie słucha w radiu, co nie pozostaje bez znaczenia jeśli chodzi o pozyskiwanie nowych piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 No to może mnie zaangażują jako redaktora od piwowarstwa domowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Wena gratulacje, wspaniała audycja. No po prostu nie mogło być lepszego laureata, do takiej nagrody. Jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 To się działo bardzo szybko, ale udało mi się trochę przekazać. Praktycznie prawie wszystko poszło na antenę. Najważniejsze, że ludzie dowiadują się o piwowarstwie domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Dziś w Gazecie Współczesnej (lokalna podlaska gazeta) fajny artykulik o naszym koledze Dagome, jako, że nie znalazłem go w wersji elektronicznej zamieszczam skan. Tytuł artykułu : "Piwo ma nawet w ... sypialni." Edytowane 4 Września 2009 przez adanjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Dziś w Gazecie Współczesnej (lokalna podlaska gazeta) fajny artykulik o naszym koledze Dagome, jako, że nie znalazłem go w wersji elektronicznej zamieszczam skan. Tytuł artykułu : "Piwo ma nawet w ... sypialni." Bardzo fajny artykuł. Właściwie nie znalazłem żadnych błędów. Najlepsze jest piwo pszeniczne Le Cvass (to chyba berliner weisse). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Cześć. A mnie się spodobało: o procesie warzenie wie już chyba wszystko. Bez zająknięcia wymienia jego poszczególne etapy: ........., gotowanie wody, ....... tylko to stwierdzenie w artykule mnie jakoś zaciekawiło ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) oj, widzę, że każdy nowy artykuł promujący naszą pasję zawsze zostaje rozebrany na czynniki pierwsze, to chyba taki "dodatek" do naszego piwnego hobby Myślę, że warto cieszyć się faktem, że o nas mówią i piszą, a ewentualne drobne uproszczenia lub skróty mają jedynie ułatwić zrozumienie dla laików jak fajnie i łatwo robi sie piwo. Mi się artykuł bardzo podobał, może zachęci to innych i dołączą do naszej piwnej braci. Edytowane 4 Września 2009 przez adanjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Teraz dopiero zrozumiałem to co chwilę wcześniej sam napisałem!!!!!!!! PRZEPRASZAM! Moje zdanie: tylko to stwierdzenie w artykule mnie jakoś zaciekawiło ..... jest całkowicie pozbawione sensu!!!!! cały artykuł przeczytałem jednym tchem, i zachwytem! to jedno stwierdzeniem ten jeden frafment zakuł mnie w oczy jako piwowara nic więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Z tymi artykułami jest różnie. Szczególnie jak dziennikarz narzuca swoją formę i styl, a tak przeważnie jest. Do tego dochodzi ograniczone miejsce i zasady gazety np. "my jesteśmy gazetą rodzinną i nie możemy pisać o piwie, konsumcji piwa itd." Dla mnie to trochę bzdury. Ale jak już napisali koledzy wcześniej artykuł ok. i informuje o tym, że istnieją piwowarzy domowi, a to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Pamiętam jak kiedyś przyszedł Pan Redaktor (nie pamiętam, bo to było dawno, ale chyba była to Gazeta Krakowska) do naszej wynajmowanej ciasnej jak diabli M1. Po czym przeczytałem. "W przestronnym M3 T.W. warzy piwo [...]" Mam to gdzieś do dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 A później sąsiedzi kapują że coś masz nielegal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ELROY widocznie p. Redaktor przewidział, że jak warzysz takie dobre piwo to "dorobisz" się większego mieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Cześć. A mnie się spodobało: o procesie warzenie wie już chyba wszystko. Bez zająknięcia wymienia jego poszczególne etapy: ........., gotowanie wody, ....... tylko to stwierdzenie w artykule mnie jakoś zaciekawiło ..... eeee tam Mnie to się spodobał sam początek A tak serio to bardzo fajny artykuł Dagome, należy Ci się duży plus za propagowanie piwowarstwa domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Artykuł bardzo przyjemny w odbiorze Brawo Dagome i dzięki adanjan za zeskanowanie! Cieszy, że pokazują nas w pozytywnym świetle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Fajny artykuł , dobry przekaz pasji piwowara, merytorycznie też w porządku. Gratulacje Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 eeee tam Mnie to się spodobał sam początek Szczupły przystojny blondyn. Dagome, tak trzymaj! Powodzenia na kolejnych KPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kolega Blaster znalzał oryginał artykułu w necie, więc zamieszczam link, jakość lepsza i łatwiej się czyta http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090905/MAGAZYN/666649349 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Za chwilę na TV4 będzie program o produkcji drewnianych beczek do piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi