Marcepanowy Margrabia Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Również nie dostałem jeszcze metryczki za American Wheat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_j Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam Poszły już metryczki na weizeny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElGreco Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Nie, dalej cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja już dostałem weizenową jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElGreco Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja już dostałem weizenową jakby co. Eliminacyjną, czy finałową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Eliminacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElGreco Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Eliminacyjną. No właśnie, finałowych nadal brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzisiaj otrzymałem informację o wysłaniu nagród ufundowanych przez firmę Grainfather. Finalistów proszę o potwierdzenie ich otrzymania. Co do metryczek Weizena to proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Miniak ostatnio był sporo zajęty służbowo, ale jak założy na głowę którąś ze swych "animalsowych" czapeczek i weźmie się za robotę, to metryczki powinny dotrzeć jeszcze przed Świętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Przed meczem i wogoszowi na urodziny Metryczki poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat159 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzisiaj otrzymałem informację o wysłaniu nagród ufundowanych przez firmę Grainfather. Finalistów proszę o potwierdzenie ich otrzymania. Co do metryczek Weizena to proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Miniak ostatnio był sporo zajęty służbowo, ale jak założy na głowę którąś ze swych "animalsowych" czapeczek i weźmie się za robotę, to metryczki powinny dotrzeć jeszcze przed Świętami. Potwierdzam otrzymanie paczki od Grainfathera, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przeszukałem maila i nic nie znajduję. Ktoś nadal czeka na metryczkę weizenową lub AW? Może błąd w moim adresie mail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja czekam wciąż na eliminacyjną metryczkę AW. Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja czekam wciąż na eliminacyjną metryczkę AW. Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka Sprawdź spam, ja dostałem jakiś tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przeszukałem maila i nic nie znajduję. Ktoś nadal czeka na metryczkę weizenową lub AW? Może błąd w moim adresie mail? A jakiego masz maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przeszukałem maila i nic nie znajduję. Ktoś nadal czeka na metryczkę weizenową lub AW? Może błąd w moim adresie mail? A jakiego masz maila? gajowym@wp.pl Może poszło na gajowy bez 'm'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Sorry ja wysyłałem za finał, nie za eliminacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter88 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja również potwierdzam otrzymanie Grainfathera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wiadomo już kiedy będą rozsyłane metryczki eliminacyjne do American Wheat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Wiadomo już kiedy będą rozsyłane metryczki eliminacyjne do American Wheat ? Ja dostałem 1.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Kto jest osobą kontaktową, w przypadku jeśłi nie dotarła do mnie metryczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Metryczki eliminacyjnej za American Wheat wciąż nie dostałem. Nie ukrywam, że trochę mnie to wk&%^*a, bo w międzyczasie zdążyłem już odstać metryczkę z Mikołajkowego KPD, który odbył się miesiąc (!) po waszym konkursie. Narazie jeszcze jestem zły, i mam nadzieję że metryczka dojdzie zanim się naprawde wkuię... Edytowane 5 Stycznia 2017 przez maro86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Metryczki eliminacyjnej za American Wheat wciąż nie dostałem. Nie ukrywam, że trochę mnie to wk&%^*a, bo w międzyczasie zdążyłem już odstać metryczkę z MIkołajkowego KPD, który odbył się miesiąc (!) po waszym konkursie. Ja dostałem metryczkę eliminacyjną z AW już dawno, więc albo nieczytelnie wpisałeś maila do wysyłki, albo wpadło Ci do spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Spam monitoruję na bieżąco i nic nie znalazłem. Wysłałem jakiś czas temu mejla do organizatorów , jakkolwiek metryczki ani widu ani słychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Sporo to trwało, ale metryczka już dotarła ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Ja z kolei nie mogę doczekać się odpowiedzi od kolegi Miniak czy dostałem swoją metryczkę, czy kogoś innego w kat. Hefeweizen. Na metryczce jest 35 pkt., co wg wyników daje IV miejsce, a nie ma mnie w pierwszej szóstce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi