Browariusz Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jako że jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej z medioznastwa na temat popularyzacji piwowarstwa w mediach, szukam wszelkich materiałów pomocnych w mojej pracy. No i kilka dni temu natrafiłem na zdjęcie z jakiegoś wywiadu, ale nie wiem kiedy on był i na jaki temat. Wygląda, że był ważny skoro tyle stacji telewizyjnych było obecnych. Wydzieliście może go? Dziwne, bo na vlogu też nic o tym nie ma. Nie mam zbyt dużo materiałów z mediów elektronicznych (radio, tv), dlatego bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 https://youtu.be/IYcBXqe8CKA?t=85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Co to ma wspólnego z piwowarstwem domowym? Jak poprzednicy tego nie uzasadnią, to wg mnie admini powinni wyrzucić temat do kosza. Edytowane 4 Stycznia 2017 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi