Browariusz Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Jako że jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej z medioznastwa na temat popularyzacji piwowarstwa w mediach, szukam wszelkich materiałów pomocnych w mojej pracy. No i kilka dni temu natrafiłem na zdjęcie z jakiegoś wywiadu, ale nie wiem kiedy on był i na jaki temat. Wygląda, że był ważny skoro tyle stacji telewizyjnych było obecnych. Wydzieliście może go? Dziwne, bo na vlogu też nic o tym nie ma. Nie mam zbyt dużo materiałów z mediów elektronicznych (radio, tv), dlatego bardzo mi na tym zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki161 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 https://youtu.be/IYcBXqe8CKA?t=85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantor Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 (edited) Co to ma wspólnego z piwowarstwem domowym? Jak poprzednicy tego nie uzasadnią, to wg mnie admini powinni wyrzucić temat do kosza. Edited January 4, 2017 by kantor Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts