sprawek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 pokaz chociaz fotke jakie ladne bo juz sie doczekac nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas. Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Na zdjęciach ok, a tak na żywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na zdjęciach ok, a tak na żywo? Oj tam grzałka jak grzałka ma grzać a nie wyglądać Widzę podkładki, uszczelki i nakrętki są to już jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Na zdjęciach ok, a tak na żywo? Na żywo też ok , wstrzymajcie się z nowym zamówieniem bo na oko widzę że trzeba będzie doginać - mam kega EURO, nie mam teraz czasu aby zamontować grzałki, więc kto pierwszy je zamontuje proszę o recenzję na forum. Dzisiaj jak tylko otrzymam kartony to wysyłam grzałki to tych co już zapłacili za przesyłkę i podali adres. edit 17-04-2015 dzisiaj dotarły kartony - mam juz spakowane 7 paczek - o 14 jadę na pocztę kto nie podał proszę o adresy do wysyłki Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez satyrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 dobrze ze poczekalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Będzie jeszcze akcja z grzalkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Będzie jeszcze akcja z grzalkami? Wlaśnie trwa poszukaj wyżej formularza gdzie trzeba się wpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Na tym zdjęciu to ta kwasówka średnio wygląda jak kwasówka, coś matowa strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 średnio wygląda jak kwasówka, coś matowa strasznie a niby jak wg Ciebie miała by wyglądać? Dodam, że za polerowanie pewnie trzeba by dodatkowo zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak się kupuje rurkę z kwasówki to ona bazowo jest wypolerowana, dlatego pytam co tu jest jako osłona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak się kupuje rurkę z kwasówki to ona bazowo jest wypolerowana... Chyba jak chcesz kupić profile w kształcie rurki na balustradę to mogą być polerowane. Standardowo rury nie są polerowane. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Erikos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak się kupuje rurkę z kwasówki to ona bazowo jest wypolerowana... Chyba jak chcesz kupić profile w kształcie rurki na balustradę to mogą być polerowane. Standardowo rury nie są polerowane. zgadzam sie... a czesto kupuje... do wyboru jeszcze jest satyna czyli chyba 3 opcje mat, satyna i poler ew jakies specjalne typy jak poler mleczarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawek jak będziesz zamawiał grzałki to zapytaj ile kosztuje polerowanie i gdy ktoś będzie chciał błysk to może dopłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Paczka z grzałkami właśnie dotarła, mimo że wziąłem przesyłkę eko ;-) Wyglądają całkiem fajnie, no ale się zobaczy po zamontowaniu i pierwszych testach. A to nie wcześniej jak za miesiąc - dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Będzie jeszcze akcja z grzalkami? Wlaśnie trwa poszukaj wyżej formularza gdzie trzeba się wpisac zmyliło mnie że niektórzy już odbieraja. Ok, dopisalem sie do excela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Będzie jeszcze akcja z grzalkami? Wlaśnie trwa poszukaj wyżej formularza gdzie trzeba się wpisac zmyliło mnie że niektórzy już odbieraja. Ok, dopisalem sie do excela odbieraja z ostatniego zamowienia (ja tez czekam na 8 szt) jak tylko dojda grzalki zobaczymy czy nie trzeba zmieniac katow... jesli trzeba przerobie rysunek i odesle do firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artysta Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) również się dopisałem na 3 grzałki kiedy będziecie zamykać listę i składać zamówienie? jak z płatnością? pozdrawiam! Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez artysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej... Firma chce kontynuować chęć współpracy... Jutro przypasuje grzałki do mojego kega (DIN) i zobaczę czy wszystko jest ok. Gdyby okazało się jednak, że nie jest ok poprawie rysunek techniczny we współpracy z ich technikiem i będziemy zamawiać. Proszę jednak osoby, które zamówiły grzałki typu EURO o poinformowanie czy wszystko jest dobrze i czy trzeba coś poprawiać ( nie interesuje mnie fakt, że coś się dognie, tu coś się wytnie itd) WSZYSTKO MA BYĆ PLUG & PLAY czy wiercisz otwory i wkładasz grzałki. Razem z Satyrkiem doszliśmy do wniosku, że grzałki mogą być trochę dłuższe, ale wszystko okaże się przy montażu. Tak więc MONTOWAĆ Jak tylko zamontuje grzałki u siebie w kegu będziemy kontynuować sprawę chłodnic. Przy okazji jeśli ma ktoś ochotę na łopatki do mieszania wpisać się na listę... Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Hej , ja właśnie jestem po montażu grzałek w moim HLT, który jest wykonany na wymiar fi 360mm czyli keg DIN 50l i musiałem je lekko dogiąć, przed dogięciem wygląda to tak: Doginałem w imadle, delikatnie bez konieczności wygrzania grzałek: Efekt końcowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A u mnie pasują idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A u mnie pasują idealnie o przynajmniej jedna dobra wiadomość - ale dłuższe mogły być wycena była robiona dla długości 1700-1750mm grzałki najlepiej montować tak, aby przyłącza elektryczne były obok siebie - będzie można umieścić je w hermetycznej puszcze elektrycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawart Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hej , ja właśnie jestem po montażu grzałek w moim HLT, który jest wykonany na wymiar fi 360mm czyli keg DIN 50l i musiałem je lekko dogiąć, Prawdopodobnie dlatego tak wyszło, że zrobiłeś za szeroki rozstaw otworów mocujących grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satyrek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hej , ja właśnie jestem po montażu grzałek w moim HLT, który jest wykonany na wymiar fi 360mm czyli keg DIN 50l i musiałem je lekko dogiąć, przed dogięciem wygląda to tak: Doginałem w imadle, delikatnie bez konieczności wygrzania grzałek: Efekt końcowy: na ostatnim zdjęciu widać to co czego się obawiałem - grzałka nie jest w równej odległości od ścianek zbiornika - przy gwincie odstaje ok.3cm a po przeciwnej stronie dotyka ścianek zbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjaniux Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Hej , ja właśnie jestem po montażu grzałek w moim HLT, który jest wykonany na wymiar fi 360mm czyli keg DIN 50l i musiałem je lekko dogiąć, Prawdopodobnie dlatego tak wyszło, że zrobiłeś za szeroki rozstaw otworów mocujących grzałki. Sam ciekaw jestem jakby się wykładały gdyby otwory były bliżej siebie, ale otwory już miałem wykonane po poprzednich grzałkach dogiętych idealnie pod ten zbiornik, z tym że były one doginane na gorąco i nie były z nierdzewki, po nagrzaniu ich do czerwoności można je było formować jak plastelinę i dlatego idealnie się dopasowały Hej , ja właśnie jestem po montażu grzałek w moim HLT, który jest wykonany na wymiar fi 360mm czyli keg DIN 50l i musiałem je lekko dogiąć, przed dogięciem wygląda to tak: Doginałem w imadle, delikatnie bez konieczności wygrzania grzałek: Efekt końcowy: na ostatnim zdjęciu widać to co czego się obawiałem - grzałka nie jest w równej odległości od ścianek zbiornika - przy gwincie odstaje ok.3cm a po przeciwnej stronie dotyka ścianek zbiornika Czy stanowi to jakiś problem? Nie sądzę, idealnie może nie pasuje ale da się ją włożyć i działa a to najważniejsze, jeszcze za tą cenę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi