ASadam Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 z grzankami A te grzanki to z masłem czy z serem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jak pan wolisz hahaha;) Tyle już zamówień na grzalki zrobilemvze teraz pora na grzanki heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czy wśród gawiedzi forumowej znajdą się chętni na zakup grzałek do gara Tadar 36 litrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Dopisujcie się do zamówienia Edytowane 13 Lipca 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom K Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam!Może kto wie, dla efektywnego gotowania 2hl brzeczki ile KW muszą mieć grzałki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam 4kw przy 100l i zagotować trochę schodzi, gotowanie już na luzie Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez profik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labolbo Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Witam Wszystkich :-) Potrzebuję grzałki do kega DIN (Keg po piwie Bosman), czy któryś z szanownych forumowiczów ma zamiar zamawiać w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Tu masz listę.https://docs.google.com/spreadsheets/d/14LB-K0YDBJQ54Id9_1AF0ifSofwlTTYU967CrbMwxMM/edit?pli=1#gid= Labolbo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labolbo Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tu masz listę.https://docs.google.com/spreadsheets/d/14LB-K0YDBJQ54Id9_1AF0ifSofwlTTYU967CrbMwxMM/edit?pli=1#gid= Dopisałem się do listy. Dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam, Jestem zainteresowany kupnem grzałek, nawet 4szt. Czy ktoś będzie chętny do zamówienia zbiorczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubarep Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Też jestem zainteresowany grzałkami (2szt) tylko nie wiem jaka jeszcze nie wiem jakie bo muszę dopiero kega kupić EDIT: dopisałem sie do arkusza Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Września 2016 przez kubarep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jestem zainteresowany kupnem grzałek, nawet 4szt. Czy ktoś będzie chętny do zamówienia zbiorczego? Panowie trochę poczytajcie jeden post wyżej masz podany adres do listy na grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dopisałem się do listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltomek Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W arkuszu https://docs.google.com/spreadsheets/d/14LB-K0YDBJQ54Id9_1AF0ifSofwlTTYU967CrbMwxMM/edit?pli=1#gid=0jest napisane "Zamówienie złożone dnia 04.05.2016 osoby na zielono potwierdzily juz zamówienie". Niby się dopisujemy dalej, ale czy faktycznie jest planowane kolejne zamówienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Też czekam na info czy to aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zacząłem się zastanawiać, która grzałka będzie lepsza do kega euro 50l. Ta o większym promieniu czy mniejszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Do euro o większym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam. Mam keg 30L z grzałką 2x2kW i kranem spustowym oraz termometrem, który może służyć do podgrzewania wody, ale pomyślałem, czy nie zakupić grzałki (takiej wkładanej do np. szklanki aby zaparzyć herbatę) o mocy 1,5 lub 2 kW. Służyłaby do podgrzewania wody z 25L garnku emaliowym, aby usprawnić podgrzewanie wody do zacierania i dla zaoszczędzenia gazu z butli. Stosujecie takie rozwiązanie? Czy to ma sens dla małych warek 10-15L? Zacierałbym już tylko na gazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wydaje mi się, że taka mała grzałka nie nada się do efektywnego podgrzewania wody do wysładzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wydaje mi się, że taka mała grzałka nie nada się do efektywnego podgrzewania wody do wysładzania Dlaczego nie? Podobnej mocy grzałki są np. w garnkach lidlowskich. Tym bardziej, że woda do wysładzania nie musi wrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 W moim przekonaniu grzanie bedzie trwało dosyć długo, jesli ma to byc grzałka do szklanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Doczytałem, że fachowo nazywa się to "grzałką nurkową" i wygląda jak ta z poniższej aukcji: http://allegro.pl/elektryczna-grzalka-gotowania-wody-nurkowa-2000w-i6127048109.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jeden z lepszych usprawniaczy w moim browarze (posiadam elektryczną płytę). Służy zarówno do podgrzania wody przed zacieraniem, podgrzewania wody do wysładzania jak i brzeczki przed chmieleniem. Kupuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 markus383 ile maksymalnie wody chcesz podgrzewać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Moim zdaniem taka grzałka da rade jedynie w malych ilościach wody, tj. 5-10l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi