ili Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Nawet za 5 kg chcą 30 pln. Dużo To zamów 25 kg, wtedy będzie mało To juz lepiej zamówić ze 200 kg i pewnie przesyłka będzie za darmo Zamówienie w środę, odebrałem w czwartek na portierni. Szybko i bezbolesnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I ja tak samo zrobię jak się wybiorę do Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem po pierwszych zakupach w nowym systemie. Rejestracja przebiegła bez żadnego problemu (mimo moich obaw). Zamówienie, płatność, korespondencja elektroniczna także. Odbiór osobisty w lepszym stylu niż dotychczas - tzn. portier wzywa pracownika, pracownik wydaje z magazynu, pokwitowanie etc. Towar jeszcze pracuje, więc tylko jedna uwaga - śrutowane grubsze niż pamiętam. Czas naprawić młynkowy / kupić wałkowy śrutownik. edit: i jeszcze, w paczkach nie było atestów, nie było ich także na stronie. Dopiero po dopytaniu dosłali w .pdf detal_01_07_2017_pilznenski.pdf detal_02_07_2017_pszeniczny.pdf detal_03_07_2017_żytni.pdf Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Polecam słodownie. Zamówiłem o 6 rano słód, a o 16:45 już go miałem w bagażniku(dzwoniłem wcześniej z prośbą, o szybkie przygotowanie). Byłoby miło gdyby dali informacje o słodzie w sklepie - pamiętam, że na starej stronie były takie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kujawianin Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Mogę polecić. Zamówione wczoraj około południa, dzisiaj 2 z 3 paczek przyszły (wysyłają chyba pocztex'em). Jednak dziwną mają praktykę. Zamówiłem 2x25kg, 1x5g i 2x1kg. Zamówienie podzielone zostało na 3 osobne przesyłki (25, 25, 7). Dwie z nich do mnie dotarły a jedna pojechała trochę za daleko i się gdzieś zapodziała (bez znaczenia bo słody będą mi potrzebne za jakieś 3 tygodnie). Mimo wszystko bardzo duży plus za szybkość wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 ja zakupiłem po 25kg pilzneńskiego i pale ale. oba słody w workach jutowych, mocnych, nic się nie drze. do tego 5kg karmelu jasnego w papierowym worku ale też mocny. słód ok choć mam wrażenie że lekko spadła mi wydajność w stosunku do innych słodów. jak na razie korzystałem tylko z pilsa. pale ale pójdzie w ruch za ok 3 tyg. w planach aipa na 100% pale ale więc zobaczymy jak wyjdzie wydajność wg BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Wielka pochwała dla szybkości z jaką przygotowali zlecenie. 11:51 - zamówienie słodów 12:00 - otrzymanie przelewu 12:34 - słody gotowe do odbioru 25kg słodu Pale ale w mocnym worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 faktycznie, realizacja zamówienia idzie im jak w macu. wydajność na ich słodach spadła mi o 10% choć ostatecznie jeszcze muszę popełnić warkę na słodach weyermana używając GF żeby określić to na 100%. W słodzie jest sporo patyków i to w zasadzie w każdym, czy to pils czy czekoladowy 1400. ale jest najtańszym dostępnym słodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Dla mnie wydajność nawet nie ma większego znaczenia ponieważ za worek ich słodu płace 75zł (darmowa dostawa), a za worek gdzie indziej min. >90zł + przesyłka. Mógłbym mieć prawie 25% mniejszą wydajność i wtedy by wyszło na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Ja tam nie widziałem darmowej dostawy nawet jak przekroczyłem 300zł. Odbieram sam osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Odbierał ktoś w niedzielę? Na stronie jest napisane „codziennie” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @ogur_ek kiedyś odbierałem w niedziel, ale wtedy jeszcze na portierni zostawiali słód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Mój leżał na portierni, widziałem przez szybę ? Przynajmniej dzisiaj zmienili wpis na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 @ogur_ek nikogo nie było w portierni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogur_ek Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Minął ponad rok. Czy zamawiacie te słody?? Czy warto zamawiać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Ostatnio przerobiłem baaaaardzo duzo słodu podstawowego z Optimy i jestem bardzo zadowolony burczas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Niestety w detalu trafia się sporo śmieci w workach. Głownie kiełki i patyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 9 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Pytam, bo zastanawiam się. Czy wziąć z optimy cz malteurop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Cenowo lepiej wychodzi malteurop, a jakość porównywalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beleg Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Witam. Czy ktoś obecnie używa podstawowych? Jaka jakość i wydajność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0tR Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Działają jeszcze? nie moge wyklikać żadnego produktu na ich stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Może ceny gazu i prądu wykonczą także i słodownie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi