kacna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 MAM PYTANIE ile bym dostał za 18tyś kapsli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 MAM PYTANIE ile bym dostał za 18tyś kapsli ? 0.60zł/kg sugarsweet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No ale niektórzy zbierają kolekcjonersko bo chcaiłbym sprzedać 18 tyś słyszalem że za 1000 kapsli niektórzy dostali 19 zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ja za jednego dałem 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 MAM PYTANIE ile bym dostał za 18tyś kapsli ? Myślałem, że nieużywanych.... Całkiem sporo ich uzbierałeś. daniol88 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 no trochę ich uzbierałem ale chce je sprzedać one są po tyskim żubru itp jest też z 100 gatunków żadkich i 150 tradycyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 ALE ILE PIENIĘDZY 100zł 200zł ILE TAK PLUS MINUS KAPSLE NIE SĄ ZARDZEWIAŁE ANI NIC CHCE JE SPRZEDAĆ PONIEWAŻ MAM MAŁO MIEJSCA W PIWNICY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wystaw na allegro i się dowiesz. Ale myślę, że na słownik ortograficzny Ci wystarczy. Mikeyy, yarrro i Cezary Daniluk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 ALE ILE PIENIĘDZY 100zł 200zł ILE TAK PLUS MINUS KAPSLE NIE SĄ ZARDZEWIAŁE ANI NIC CHCE JE SPRZEDAĆ PONIEWAŻ MAM MAŁO MIEJSCA W PIWNICY JA PIERDOLE NIE WIEM DUŻO MAŁO WYMYŚL SOBIE KOLEKCJONERSKIE A MOŻE NIE KOPYRZBLOGKOPYRAKOMKOMBLOGPEEL JEZUUU!!!!111!!ONE11! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wystaw na allegro i się dowiesz. Ale myślę, że na słownik ortograficzny Ci wystarczy. Pan od ortografi się znalazł ? ALE ILE PIENIĘDZY 100zł 200zł ILE TAK PLUS MINUS KAPSLE NIE SĄ ZARDZEWIAŁE ANI NIC CHCE JE SPRZEDAĆ PONIEWAŻ MAM MAŁO MIEJSCA W PIWNICY JA PIERDOLE NIE WIEM DUŻO MAŁO WYMYŚL SOBIE KOLEKCJONERSKIE A MOŻE NIE KOPYRZBLOGKOPYRAKOMKOMBLOGPEEL JEZUUU!!!!111!!ONE11! Jak nie wiesz człowieku to czego dupsko wtrącasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Wystaw na allegro i się dowiesz. Ale myślę, że na słownik ortograficzny Ci wystarczy. Pan od ortografi się znalazł ? ALE ILE PIENIĘDZY 100zł 200zł ILE TAK PLUS MINUS KAPSLE NIE SĄ ZARDZEWIAŁE ANI NIC CHCE JE SPRZEDAĆ PONIEWAŻ MAM MAŁO MIEJSCA W PIWNICY JA PIERDOLE NIE WIEM DUŻO MAŁO WYMYŚL SOBIE KOLEKCJONERSKIE A MOŻE NIE KOPYRZBLOGKOPYRAKOMKOMBLOGPEEL JEZUUU!!!!111!!ONE11! Jak nie wiesz człowieku to czego dupsko wtrącasz ? kolega widzę jak naczelny antypolak Lis "cannot into internets" z tym swoim capsem. mała podpowiedź - zanim zaczniesz ślinić wszystko wokół, krzyczenie (pisanie z dużych liter) nie pomaga osiągnąć zamierzonego rezultatu, wręcz przeciwnie. edit: nie oczekuj że sam fakt zadania pytania obliguje kogoś do udzielenia Ci odpowiedzi - nie jesteś tak zajebisty jak Ci się wydaje Edytowane 21 Czerwca 2017 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 no trochę ich uzbierałem ale chce je sprzedać one są po tyskim żubru itp jest też z 100 gatunków żadkich i 150 tradycyjnych bez fotki trudno ocenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Zwykły kiepski trolling (max 2/10 ), a niektórzy łykają i jeszcze politykę muszą wepchnąć Edytowane 21 Czerwca 2017 przez kantor Kurt i dirk gently 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie jest źle, są więksi debile, jak dla mnie całkiem dobry spamerski temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zwykły kiepski trolling (max 2/10 ), a niektórzy łykają i jeszcze politykę muszą wepchnąć e tam od razu polityka - bardziej beka z durnia którego ostatni wpis nawet największy fan miałby problem uzasadnić. no i to nie wypok, mam nadzieję, żeby się zarzutek spodziewać. już wystarczy że się slonx tam wyprowadził i chwała mu za to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) Nie jest źle, są więksi debile, jak dla mnie całkiem dobry spamerski temat Zbyt sztampowo, te typowe błędy, z utęsknieniem czekam na akcje w stylu tych halucynacji (czy coś w tym stylu co tam było) po piwie Edytowane 21 Czerwca 2017 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henx Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wystaw na allegro i się dowiesz. Ale myślę, że na słownik ortograficzny Ci wystarczy. Pan od ortografi się znalazł ? Aż ciężko się czyta takie wypociny. Skończyłeś tylko 3 klasy podstawówki? Z tym słownikiem pisałem poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwowar99 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 kolega widzę jak naczelny antypolak Lis "cannot into internets" z tym swoim capsem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kurde, ale ja ostatnio spokojny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEZ ZASAD Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Pewnie oczekuje odpowiedzi pozytywnej i takiej udzielę: za te kapsle dostaniesz w granicach od : 1500-2500 pln za komplet w dobrym stanie, jak dołaączysz swój autograf to między 4500 a 5000 pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Pewnie oczekuje odpowiedzi pozytywnej i takiej udzielę: za te kapsle dostaniesz w granicach od : 1500-2500 pln za komplet w dobrym stanie, jak dołaączysz swój autograf to między 4500 a 5000 pln. A ja daję 6000 zl. Mało? To 16000. Podaj nr konta. Jasio i kacna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Troll puścił fejka dla jaj a znudzeni brakiem czatu użytkownicy łykają to jak Sasha Gray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wystaw na allegro i się dowiesz. Ale myślę, że na słownik ortograficzny Ci wystarczy. Pan od ortografi się znalazł ? Aż ciężko się czyta takie wypociny. Skończyłeś tylko 3 klasy podstawówki? Z tym słownikiem pisałem poważnie. A to jest strona od polskiego czy od piwa ? Troll puścił fejka dla jaj a znudzeni brakiem czatu użytkownicy łykają to jak Sasha Gray Jaki fejk ja się chce dowiedzieć ile bym dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacna Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pewnie oczekuje odpowiedzi pozytywnej i takiej udzielę: za te kapsle dostaniesz w granicach od : 1500-2500 pln za komplet w dobrym stanie, jak dołaączysz swój autograf to między 4500 a 5000 pln. A ja daję 6000 zl. Mało? To 16000. Podaj nr konta. Człowieku w łeb się stuknij jaki 1500-2500k ja mówię o 100zł -200zł a ten 6k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jaki fejk ja się chce dowiedzieć ile bym dostał Ktoś tu już napisał - 0,60zł za kilogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi