bielok Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Cześć Przy Twoim toku myślenia ja już jestem męczennikiemAle i tak mnie Żona przywiezie i odwiezie tym razem. Mylisz się - ty jesteś z obowiązku posiadania żony, ja jestem z czystego masochizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Aby być zorientowanym ile będzie osób proponuję zrobić listę chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja plus Carla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Ja myślę, że listy nie trzeba robić, bo i tak nie wszystkie osoby tu się przyznają. Janek, będzie coś ok. 30 osób. Później zamieszczę info co z konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 będzie coś ok. 30 osób. Uu... niezła imprezka... I wszyscy będą oceniać w konkursie? Jeśli tak, to może rzeczywiście 2 butelki być za mało... No i potem będziesz miał trochę "zabawy" żeby wklepać do excela te wszystkie 30 arkuszy ocen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Nie no, piwowarzy i osoby towarzyszące. Spokojnie. Będzie fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Jeszcze co do konkursu: - oceniamy do 20 piw przez max. 20 piwowarów. Jeśli będzie więcej piwowarów pierwszeństwo mają Ci co dają piwo do oceny, jeśli piw będzie więcej niż 20 wprowadzamy ograniczenia czy to do dwóch, czy to do jednego piwa na piwowara; - oceniamy piwa tylko piwowarów biorących udział w zabawie, bo to zabawa a nie profesjonalny konkurs piwowarski; - konkurs zaczynamy o 18-tej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Cześć Udało się namówić przyjaciela co by "powoził" więc jednak się z Wami napiję. A przyjacielowi będę się musiał zrewanżować. Jak rozumiem nie ma przeciwwskazań żeby kolega "nie piwowar" przebywał z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Cześć Udało się namówić przyjaciela co by "powoził" więc jednak się z Wami napiję. A przyjacielowi będę się musiał zrewanżować. Jak rozumiem nie ma przeciwwskazań żeby kolega "nie piwowar" przebywał z nami? jako odoba towarzysząca to moze. żartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Udało się namówić przyjaciela co by "powoził" więc jednak się z Wami napiję. A z przyjacielem wypijesz później, albo wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Cześć Udało się namówić przyjaciela co by "powoził" więc jednak się z Wami napiję. A z przyjacielem wypijesz później' date=' albo wcześniej [/quote'] Z prztjacielem mam zamiar pić do końca życia Oczywiście nie codziennie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Cześć. Pieron o której godzinie można przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Jako, że muszę po robocie obskoczyć do chaty po familię i do przedszkola, dodatkowo jeszcze coś dopakować zaczynamy o 17-tej. Do 18-tej będą przyjmowane piwa na konkurs w kuchni. O 18 tej zaczynamy konkurs. Myślę, że w godzinkę damy rady. O 20-tej najpóźniej ogłoszenie wyników. No i byle do rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Cześć. Oki To ja o 17:00 startuje z B-B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Cześć. Oki To ja o 17:00 startuje z B-B. O 17-t masz być na miejscu, więc wyjedz godzinę wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Co do konkursu to walczymy o: I miejsce: dyplom, worek słodu pszenicznego (25kg), butelkę z numerem 1 mojej 200 warki, Wena dorzuca zestaw książkowy jego Koźlaka (piwo i pokal), oraz Przemyss dorzuca mieszadło ręczne jego roboty ze specjalnie wyszukanego drzewa; II miejsce: dyplom, butelkę z numerem 2 mojej 200 warki, Wena dorzuca swojego koźlak i zestaw etykiet; III miejsce to również dyplom, butelkę z numerem 3 mojej 200 warki oraz Wena dorzuca zestaw etykiet. Myślę więc że warto dowieść swoje piwo na konkurs. Owczywiście jest to forma zabawy dla piwowarów. Myśle czy dać też nagrodę za najgorsze piwo-ach, niech tak będzie. Będzie dyplom i najgorze piwo do wypicia na miejscu - uprzedzam, nie jest to kwas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Cześć Jeśli ktoś reflektuje mogę podarować na spotkaniu u kol. Pierona gęstwę Wyeast 2124 Bohemian Lager 3-ci zbiór info proszę na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No to dziś się dowiedziałem, że to ostatni już Patryk na elektrowni. Tak więc kolejny może będzie gdzieś indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cześć. Dostałeś wypowiedzenie umowy o prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jeszcze nie, ale za dwa miesiące i siedzę w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Cześć. Ja dziś złożyłem papiery o rozwiązanie umowy o pracę. 22 lata w jednej firmie - wystarczy. Edytowane 14 Marca 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jeszcze nie, ale za dwa miesiące i siedzę w domu. Ja dziś złożyłem papiery o rozwiązanie umowy o pracę.22 lata w jednej firmie - wystarczy. No to się zaczną problemy z energią i neostradą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cześć.Ja dziś złożyłem papiery o rozwiązanie umowy o pracę. 22 lata w jednej firmie - wystarczy. to decyzja serca czy rozumu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cześć. to decyzja serca czy rozumu ? Czarnej rozpaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Cześć. Cholera - chyba będę musiał przyjechać z synem .............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi