coder Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć' date=' a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego [/quote'] ja zwykle zabieram 2 skrzynki i bywa że mało Pewnie masz lepsze piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 bede pierwszy raz na takiej imprezie, wezme jedna skrzyneczke, zobaczymy jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć' date=' a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego [/quote'] ja zwykle zabieram 2 skrzynki i bywa że mało Pewnie masz lepsze piwo Więcej spragnionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja to za wiele nie wezmę, bo nie będę się przez pół Polski tarabanił z plecakiem. W ogóle ekipa, z Białegostoku niech zda jutro, czy względnie w czwartek relację. Jak to wygląda? Czy można wnieść swoje piwo, względnie czy organizatorzy poczęstują jakimś piwem, bo trochę się obawiam czy nie będziemy w tej piwiarni Warki o suchym pysku siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Dziwna sprawa z tą organizacją. Mamy pojawić się 9-tego w Wodzisławiu Śląskim. Pewnie mamy być o godzinie 0/00 gdyż godziny nie podano. Druga sprawa to niby czemu w Wodzisławiu, skoro wg regulaminu pisze: 6 Drugi etap konkursu1. Etap drugi odbędzie w piwiarniach marki Warka najbli?szym miejscu zamieszkania uczestnikom konkursu , którzy zakwalifikowali się do drugiego etapu konkursu. Etap drugi odbędzie się w następujących miastach i terminach: a. Białystok ? 2 czerwca 2010 roku; b. Bydgoszcz ? 7 czerwca 2010 roku; c. Zielona Góra ? 8 czerwca 2010 roku; d. Tychy ? 9 czerwca 2010 roku; e. Radom ? 10 czerwca 2010 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Dziwna sprawa z tą organizacją.Mamy pojawić się 9-tego w Wodzisławiu Śląskim. Pewnie mamy być o godzinie 0/00 gdyż godziny nie podano. Druga sprawa to niby czemu w Wodzisławiu, skoro wg regulaminu pisze: 6 Drugi etap konkursu1. Etap drugi odbędzie w piwiarniach marki Warka najbli?szym miejscu zamieszkania uczestnikom konkursu , którzy zakwalifikowali się do drugiego etapu konkursu. Etap drugi odbędzie się w następujących miastach i terminach: a. Białystok ? 2 czerwca 2010 roku; b. Bydgoszcz ? 7 czerwca 2010 roku; c. Zielona Góra ? 8 czerwca 2010 roku; d. Tychy ? 9 czerwca 2010 roku; e. Radom ? 10 czerwca 2010 roku. Oj tam, oj tam. Wybrzydzasz. Ciesz się, że cię w ogóle zaprosili. Najwyżej jak warszawiaki napiszą, że kaszana, to nie pojedziemy. Tak poważnie, to mi ta zmiana też nie w smak. No ale takie spotkanie towarzyskie miałbym odpuścić. EDIT: dzwoniła do mnie pani, z zapytaniem, czy będę. Powiedziała, że impreza jest przewidziana od 14-20. Generalnie jakby nie była, to jest kulawo, bo powrót mam denny. 2,5h czekania w Katowicach. Także lepiej żeby ten wyjazd był wart tego, bo inaczej tak tę imprezę obsmaruję na blogu, że im w pięty pójdzie. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 kto wybiera się do zielonej góry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Wiecie może w jakich godzinach odbywają się te półfinały? O ile dobrze zapamiętałem rozmowę to (w Białymstoku) od 14 do 19:30. Ma być część teoretyczna i praktycznia. Ale i tak się zastanawiam się tylko co my tam będziemy robić przez ponad 5 godzin??? Ponoć ma być też jakaś przerwa z jedzeniem, o ile dobrze zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) nic nie wiadomo, do jednych dzwonią do innych tylko wysyłają maila, na stronie profesjonaliów są wyniki ale chyba tylko dla barmanów jednym słowem niezły cyrk a jutro mają pierwszy półfinał, niezły młyn się szykuje Edit: dzwonią chyba do tych co mają 2 czerwca Edytowane 1 Czerwca 2010 przez sziszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nic nie wiadomo, do jednych dzwonią do innych tylko wysyłają maila, na stronie profesjonaliów są wyniki ale chyba tylko dla barmanów jednym słowem niezły cyrk a jutro mają pierwszy półfinał, niezły młyn się szykuje Edit: dzwonią chyba do tych co mają 2 czerwca Będą dzwonić do każdego. Bo jak ktoś nie wyrazi chęci, to wchodzi następny z listy. Wyniki dla piwowarów, są w zakładce obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nic nie wiadomo' date=' do jednych dzwonią do innych tylko wysyłają maila, na stronie profesjonaliów są wyniki ale chyba tylko dla barmanów jednym słowem niezły cyrk a jutro mają pierwszy półfinał, niezły młyn się szykuje Edit: dzwonią chyba do tych co mają 2 czerwca[/quote'] Będą dzwonić do każdego. Bo jak ktoś nie wyrazi chęci, to wchodzi następny z listy. Wyniki dla piwowarów, są w zakładce obok. coś u mnie ta zakładka nie działa, ale może wina przeglądarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nic nie wiadomo, do jednych dzwonią do innych tylko wysyłają maila, na stronie profesjonaliów są wyniki ale chyba tylko dla barmanów jednym słowem niezły cyrk a jutro mają pierwszy półfinał, niezły młyn się szykuje Edit: dzwonią chyba do tych co mają 2 czerwca Ja mam 9czerwca a przed chwilą Pani do mnie dzwoniła pytać o potwierdzenie, a jeszcze w nocy wysłałem im maila z potwierdzeniem Marketing i Zarządzanie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nic nie wiadomo' date=' do jednych dzwonią do innych tylko wysyłają maila, na stronie profesjonaliów są wyniki ale chyba tylko dla barmanów jednym słowem niezły cyrk a jutro mają pierwszy półfinał, niezły młyn się szykuje [b']Edit: dzwonią chyba do tych co mają 2 czerwca[/b] Ja mam 9czerwca a przed chwilą Pani do mnie dzwoniła pytać o potwierdzenie, a jeszcze w nocy wysłałem im maila z potwierdzeniem Marketing i Zarządzanie !!! W nocy już mogłeś być po kilku. Wolą się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie narzekajcie, zafundowali nam fajną imprezkę, trochę zamieszania jest z grupą białostocka, bo termin goni, ale dobrze będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć, a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego Coder ja będę w Żywcu i obiecuje Ci,że wezmę każdą ilość piwa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie narzekajcie, zafundowali nam fajną imprezkę, trochę zamieszania jest z grupą białostocka, bo termin goni, ale dobrze będzie. w pełni podzielam opinię Codera, w sumie my, ?grupa białostocka? mamy najkrótszy czas od decyzji do startu, a tu trzeba załatwić urlop, zorganizować logistykę... i wszystko w tempie ekspresowym ;-) Grunt, że po raz kolejny ktoś organizuje nam fajne spotkanie w doborowym towarzystwie, ja się już nie mogę doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie narzekajcie' date=' zafundowali nam fajną imprezkę, trochę zamieszania jest z grupą białostocka, bo termin goni, ale dobrze będzie.[/quote']w pełni podzielam opinię Codera, w sumie my, ?grupa białostocka? mamy najkrótszy czas od decyzji do startu, a tu trzeba załatwić urlop, zorganizować logistykę... i wszystko w tempie ekspresowym ;-) Grunt, że po raz kolejny ktoś organizuje nam fajne spotkanie w doborowym towarzystwie, ja się już nie mogę doczekać! w sumie racja, cofam wszystko co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A propos wymiany ze mną' date=' to ja bym wolał umówić się konkretnie, bez żadnych "coś tam wezmę" (ciekawe komu? w kolejności kto pierwszy ten lepszy? ile? jedna? dziesięć?). Jeżeli ktoś będzie zainteresowany proszę na PW. Ja bardzo chętnie się wymienię.[/quote']Ja to biorę skrzyneczkę piwa i wciskam każdemu kto chce wziąć, a i tak zwykle nie rozdam wszystkiego Nie mogę sobie wyobrazić czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nie narzekajcie' date=' zafundowali nam fajną imprezkę' date=' trochę zamieszania jest z grupą białostocka, bo termin goni, ale dobrze będzie.[/quote'']w pełni podzielam opinię Codera, w sumie my, ?grupa białostocka? mamy najkrótszy czas od decyzji do startu, a tu trzeba załatwić urlop, zorganizować logistykę... i wszystko w tempie ekspresowym ;-) Grunt, że po raz kolejny ktoś organizuje nam fajne spotkanie w doborowym towarzystwie, ja się już nie mogę doczekać! w sumie racja, cofam wszystko co napisałem Ok chwała im za to Ale trzeba przyznać, że organizacja "Profesjonalii" póki co z profesjonalizmem niewiele ma wspólnego. Powiadamianie kogoś z Warszawy w nocy z poniedziałku na wtorek, że w środę ma się stawić w Białymstoku to trochę niepoważne. Pomyłki typu Tychy- Wodzisław, wyniki które miały być ogłoszone 30 maja, a których nadal nie ma... wszystko to składa się na wrażenie, że agencja, która to organizuje nie bardzo panuje nad sytuacją. Nie wiem czemu narzucili takie terminy, przecież do finału wrześniowego pozostało masę czasu, można to było wszystko przemyśleć, dograć, dać uczestnikom możliwość załatwienia sobie urlopów i zorganizowania wyjazdów, a tak to jest łapanka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Informacja o terminie i miejscu drugiego etapu była podana jeszcze przed wypełnieniem testu. Jak ktoś zdobył dużą ilość punktów, to powinien to przewidzieć. Mimo to też mam wrażenie, że Organizator nie do końca panuje na sytuacją... Edytowane 1 Czerwca 2010 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Stasiek napisał: "O ile dobrze zapamiętałem rozmowę to (w Białymstoku) od 14 do 19:30. Ma być część teoretyczna i praktycznia. Ale i tak się zastanawiam się tylko co my tam będziemy robić przez ponad 5 godzin???" Z tego co usłyszałem to ma być teścik potem obiad i część praktyczna. Do części praktycznej przejdą tylko wybrani (kilka osób). Logistycznie to raczej mało na uwarzenie piwa w części praktycznej, ale widać jakieś zajęcia na sucho szykują. Norbert (bnp) nie może jechać, ale ja będę reprezentował Białą Podlaską [458 pkt. w 124 sek]. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midriel Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 W Bydgoszczy 14.00-19.30. Kto będzie w Bydgoszczy? Dementuję - nie jestem organizatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 kto wybiera się do zielonej góry?? Ja mam jechać do ZG, pani dzisiaj dzwoniła. Jak pierwszy rzut obczai co i jak niech da cynka co by się odpowiednio przygotować, znaczy czy jechać autem czy innym środkiem transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 O właśnie sprawdziłem skrzynkę i też mnie zakwalifikowali (i mojego kolegę również - nawet na drugim miejscu ) Ale nie jadę. Raz, że niestety aż w Radomiu, a dwa jestem lekko obrażony na nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Skąd znasz kolejność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi