Jejski Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nic nie powiemy dla Waszego dobra Na pewno podpisali cyrograf własną krwią, że pary z gęby nie puszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nic nie powiemy dla Waszego dobra Na pewno podpisali cyrograf własną krwią' date=' że pary z gęby nie puszczą [/quote'] Własnym piwem, że jak powiemy to nie możemy nigdy więcej uwarzyć piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nam już nie zależy, i tak się jesteśmy zakwalifikowani, żadne punkty nie przechodzą do finału itp. ale wydaje mi się, że będziecie się lepiej bawić gdy przebieg konkusu będzie niespodzianką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Koledzy udający się do Zielonej Góry, wymiana piwek mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Koledzy udający się do Zielonej Góry, wymiana piwek mile widziana ja jako miejscowy na pewno trochę butelek przyniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A tak w ogóle o której się rozpoczyna ta cała zabawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Koledzy udający się do Zielonej Góry, wymiana piwek mile widziana Jade wozem, wiec zapakuje skrzyneczke do bagaznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 A tak w ogóle o której się rozpoczyna ta cała zabawa? od 14, a tu: http://profesjonalia.pl/#/przebieg-i-wyniki.html organizator umieścił zdjęcia z dość dobrym pokazem części praktycznej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Kto przeszedł w Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midriel Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W Bydgoszczy przeszły 3 osoby I mnie się udało! Wystartowało tylko 8 piwowarów (przepraszam 1 piwowarka i 7 piwowarów). Wszystkim dziękuję za rozmowy o piwie, dzielenie się wiedzą i niezwykle uczciwą i pełną pasji walkę podczas sprawdzianu praktycznego (piwo łączy ludzi nawet kiedy go nie piją ). Szkoda, że koledzy przyjezdni byli autami Ale może będzie okazja nadrobić to przy kufelku innym razem. JADĘ DO KAZIMIERZA!!!!!!!!!!!! Ze szczęścia boli mnie dziś lekko głowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mi również się udało. Olsztyn też będzie reprezentowany w Kazimierzu. Bardzo fajne spotkanie, szkoda że nie zabrałem żadnych piw do wymianki, ale myśle że w Kazimierzu nadrobimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Gratulacje!!! A kto był tym trzecim szczęśliwcem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 W Zielonej SUPER impreza szkoda że musiałem tak szybko znikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preis Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Midriel mnie też trochę dziś głowa dokuczała - ale impreza była przednia, do Kazimierza umawiamy się jakoś razem na wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Było miło i się skończyło Wszystkim biorącym udział jak również organizatorom i jury konkursu w Zielonej Górze wielkie dzięki za mile spędzone popołudnie i wieczór. Gratulacje dla wszystkich biorących udział a szczególnie zwyciężcom. Miło mi poinformować, że miejsca na podium wyglądają następująco: 1 miejsce Jan Szała /wogosz - junior/ Poznań, Janek sorry ale Twój nick jest jak na razie nie do zapamiętania przeze mnie 2 miejsce Krzysztof Kula /kuli/ Zielona Góra, 3 miejsce Wojtek Szała /wogosz/ Poznań. Wszystkim jeszcze raz ogromne podziękowania i Wasze zdrowie jasnym pilsem z browaru Haust :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dzięki za miłe spotkanie w Zielonej. Bardzo mi było miło spotkać was osobiście i wymienić się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyteck Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Gratulacje dla trzech piwowarów którzy wygrali z Zielonej Górze. Wasze zdrowie:beer: Co do trzeciej osoby z Bydgoszczy, to mamy Michała z Sopotu. Także gratulacje. Michał mam nadzieje że się nie pogniewasz że Ciebie ujawniłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Gratulacje dla trzech piwowarów którzy wygrali z Zielonej Górze. Wasze zdrowie:beer:Co do trzeciej osoby z Bydgoszczy, to mamy Michała z Sopotu. Także gratulacje. Michał mam nadzieje że się nie pogniewasz że Ciebie ujawniłem. Pozdrawiam Konkretnie chodzi o Michała Saksa - piwowara z Brovarnii. Tajemnicy nie zdradziłeś, bo widać go na fotce zwycięzców z Bydgoszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W finale dori, pieron, no i kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W finale dori, pieron, no i kopyr gratulacje, być inaczej w końcu nie mogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W finale dori, pieron, no i kopyr Właśnie miałem pisać sms, żebyś nam wstydu nie przyniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W finale dori, pieron, no i kopyr Serdeczne gratulacje dla finalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Serdecznie gratuluję kolejnym finalistom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Gratuluję! Będzie ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Moje gratulacje dla kolejnych finalistów. Nie było możliwości, aby z nimi wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi