mirogster Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Czy można prosić wszystkich uczestników o takie ustawienie apek (TapaTalk np) żeby automatycznie nie dodawały sygnaturek do każdego posta? Np. "Wysłane z Galaxy, far far away." Jestem zapisany w kilkudziesięciu innych forach, admini grzecznie proszą o coś takiego. x1d 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SynMojegoStarego Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Dołączam się do tej prośby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 @mirogster Widziałem Twoje zgłoszenie. Ja niestety tego z poziomu administratora w panelu tapatalk nie zmienię. Jest to od jakiegoś czasu opcja płatna 5USD miesięcznie. Więc tylko zostaje to zrobić z poziomu aplikacji. (Opcje/Sygnatura). Aczkolwiek obawiam się, że taki apel na dużo się nie zda, albowiem nowi użytkownicy nie dotrą do tej informacji zbyt szybko. Ale ok - kto może, niech to wyłączy, bo nic to nie wnosi. mirogster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts