mambalka Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam tak jak w tytule wie ktoś może czy są jakieś regulacje dotyczące butelki piwa sprzedawanego w sklepach? Ma być ona koniecznie przezroczysta czy równie dobrze może być jednokolorowa np czerwona nieprzezroczysta? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 27 minut temu, mambalka napisał: Witam tak jak w tytule wie ktoś może czy są jakieś regulacje dotyczące butelki piwa sprzedawanego w sklepach? Ma być ona koniecznie przezroczysta czy równie dobrze może być jednokolorowa np czerwona nieprzezroczysta? Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź Najważniejsze by była pełna Gruby. i wojtasekr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_berger Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Jakiś troll? Plastik też może być Ma być brązowa aby najmniej światła przechodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mambalka Opublikowano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Nie widziałem nigdy nieprzezroczystej butelki piwa w sklepie.Nie rozumiem dlaczego niby troll? Pytam się czy dopuszczona jest np czarna nieprześwitująca w ogóle butelka do sprzedaży...Jak ktoś się zna to proszę o normalną odpowiedź wyczerpującą temat a nie żarty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) Tak mogą być sprzedawane: Edytowane 27 Października 2019 przez buk0 mambalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, mambalka napisał: Przepraszam, pomyłka Edytowane 27 Października 2019 przez Jancewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Przezroczyste butelki mają pseudo piwa, np corona, miller, desperadosWysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka mambalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mambalka Opublikowano 27 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Godzinę temu, Robert87 napisał: Przezroczyste butelki mają pseudo piwa, np corona, miller, desperados Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Tiiiaaaaaaaa. Pseudo piwo Bishops Finger. Wysłane moim beknięciem po butelce Bishops Finger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wymieniłem 3 pseudo piwa, nie miałem na myśli BF bo go nie znam, nie miałem zamiaru Ciebie urazić ani Twoich gustów. Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMojegoStarego Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Luz przecież nikt tu nie ma złych zamiarów (chyba). Wysłane z mojego ziewu porannego. Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 pozdrawiam Kolego Wysłane z mojego TA-1053 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi