cyceron1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam wszystkich. Jakis czas temu postanowiłem się zabrać za warzenie piwa w domu, bo znudziło mi się już kupowanie u przemytników a norweskie piwa raczej mi nie smakują. Widze za na tym forum można się dużo dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam piwowara z dalekiej północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam. Tam gdzie mieszkasz to chyba będziesz miał długi sezon lagerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no i przez pół roku można butelkować w przezroczyste butelki witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Również witam. poprzednie posty mnie rozbawiły, ale jest w tym sporo racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witka i życze udanych warek skąd będziesz brał surowce do warzenia piwa ? w Norwegii działaja sklepy internetowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam na forum i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danko Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam z nieco bliższej północy Udanych warek i oby piwo nigdy Tobie nie skwaśniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Cześć Napisz coś o sobie co tam porabiasz na emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witaj na forum! Czemu od przemytników? Nie macie w Norwegii zwyczajnych sklepów z piwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witaj na forum!Czemu od przemytników? Nie macie w Norwegii zwyczajnych sklepów z piwem? Zapewne efekt słynnych cen alkoholi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam na forum. Norwegia to piękny kraj choć pozbawiony dobrego piwa. No cóż, warz swoje i problem z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyceron1 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) no tak. teraz to akurat kłopot z leżakowaniem bo i jasno i ciepło strasznie (akurat jak trzeba duże ilości piwa). co do produktów i sprzętu można je kupić w jednej sieci sklepów. czemu od przemytników? bo warki albo tyskiego nie kupie w norweskim sklepie a ich piwo smakuje jak ... narazie próbuję z brewkitow bo nie mam doświadczenia, ale wszystkim browarek smakuje wiec już 3 warkę nastawiłem co tu robię? pracuje, mieszkam, mam rodzinę pozdrawiam Edytowane 2 Lipca 2010 przez cyceron1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jest nawet takie opowiadanie o Jakubie Wędrowyczu jak to się wybrał z Semenem do Skandynawii i jak to mieli problem żeby się napić... no jak my byliśmy to w normalnym supermarkecie nie ma piw mocniejszych niż 3,2 %. A monopolowego nie udało nam się znaleźć, a piwo w knajpie było po jakiejś masakrycznej cenie. Współczuję i witam na forum masz spory potencjał na otwarcie browaru w takim kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi