elroy Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Rzeczywiście, poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 @zasada Poprawione, opcja usuwania dostępna z poziomu danej grafiki. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Czy zawsze tak było, że jak loguje się loginem to załącza się inne konto (yoshko) niż mailem (Imię i Nazwisko)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Nie logowałeś się wcześniej poprzez FB/Google? To będą wtedy dwa różne konta, chyba że w serwisie obcym masz ten sam mail, co na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshko Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Kiedyś utworzyłem konto poprzez FB ale login dostałem taki, że nie mogłem zalogować się. Poprosiłem o zmianę loginu i za pomocą niego się logowałem a ostatnio przypadkiem wpisałem maila i... niespodzianka. Edytowane 30 Czerwca 2020 przez yoshko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Wprowadzam z większym lub mniejszym powodzeniem tak zmiany jak i aktualizacje. Jako, że pracy dużo, czasu mało, to kolega @zasadaod kwietnia będzie również sprawował funkcje moderatorskie i porządkowe (dziękuję!), jak również kolega @x1d dołączy do grupy bezpośredniego wsparcia. (również bardzo dziękuję!) Do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 A co to są "odznaki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi