dziedzicpruski Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No jakaś kurna masakra, zrobiłem dwa grodziskie i oba dają takim świńskim tłuszczem pare dni po rozlewie, normalnie jak wędzona słonica, tylko bardziej świńskie ciało niż wędzonka, modle się oby to zniknęło, bo na obecny stan to ja tego nie dam rady wypić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 47 minut temu, dziedzicpruski napisał: modle się oby to zniknęło A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Powiedz czym wędzone słody, żeby unikać na przyszłość Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) No i do kogo się modli ??? na przyszłość czy warto czy nie. Zawsze jeszcze można zaryzykować i dać spróbować innym - ja czekam, aż moje belgi zaczną być pijalne czyli tripel i quad bo walą rozpuszczalnikiem ale jak daję kolegom to twierdzą, że super piwo i wali po łbie ? Edytowane 24 Czerwca 2020 przez WojtekGaaD korekta błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 2 godziny temu, zasada napisał: A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj? Standard, sam słód grodziski, różnica tylko drożdże, dałem Nottingham Ale,na tym słodzie (z tego samego worka) zrobiłem wcześniej i było ok. To jest tak obrzydliwy zapach, że nie daję rady, dosłownie śmierdzi jak ręce unurzane w świńskim łoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi