dziedzicpruski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 No jakaś kurna masakra, zrobiłem dwa grodziskie i oba dają takim świńskim tłuszczem pare dni po rozlewie, normalnie jak wędzona słonica, tylko bardziej świńskie ciało niż wędzonka, modle się oby to zniknęło, bo na obecny stan to ja tego nie dam rady wypić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasada Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 47 minut temu, dziedzicpruski napisał: modle się oby to zniknęło A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuuu Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Powiedz czym wędzone słody, żeby unikać na przyszłość Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekGaaD Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) No i do kogo się modli ??? na przyszłość czy warto czy nie. Zawsze jeszcze można zaryzykować i dać spróbować innym - ja czekam, aż moje belgi zaczną być pijalne czyli tripel i quad bo walą rozpuszczalnikiem ale jak daję kolegom to twierdzą, że super piwo i wali po łbie ? Edited June 24, 2020 by WojtekGaaD korekta błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziedzicpruski Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 2 godziny temu, zasada napisał: A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj? Standard, sam słód grodziski, różnica tylko drożdże, dałem Nottingham Ale,na tym słodzie (z tego samego worka) zrobiłem wcześniej i było ok. To jest tak obrzydliwy zapach, że nie daję rady, dosłownie śmierdzi jak ręce unurzane w świńskim łoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts