Jump to content

"Zapach" knura w grodziskim


Recommended Posts

No jakaś kurna masakra, zrobiłem dwa grodziskie i oba dają takim świńskim tłuszczem pare dni po rozlewie,

normalnie jak wędzona słonica, tylko bardziej świńskie ciało niż wędzonka, modle się oby to zniknęło, bo na obecny stan to ja tego nie dam rady wypić.

Link to comment
Share on other sites

No i do kogo się modli ??? na przyszłość czy warto czy nie. Zawsze jeszcze można zaryzykować i dać spróbować innym - ja czekam, aż moje belgi zaczną być pijalne czyli tripel i quad bo walą rozpuszczalnikiem ale jak daję kolegom to twierdzą, że super piwo i wali po łbie ?

Edited by WojtekGaaD
korekta błędu
Link to comment
Share on other sites

2 godziny temu, zasada napisał:

A robiłeś coś inaczej niż zazwyczaj?

Standard, sam słód grodziski, różnica tylko drożdże, dałem Nottingham Ale,na tym słodzie (z tego samego worka) zrobiłem wcześniej i było ok.

To jest tak obrzydliwy zapach, że nie daję rady, dosłownie śmierdzi  jak ręce unurzane w świńskim łoju.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.