josefik Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 W jakim hotelu macie rezerwację?W grupie rażniej. Ekipa Ostrowsko-Wolsztyńska zakotwiczy tym razem tu http://www.cieszyn.pl/?p=addressesShow&iAddress=1640 Jakby ktoś z Szanownych koleżanek lub kolegów nie miał jeszcze kąta do przekimania to w w/w jeszcze są :) Nasza mała grupa robi desant w piątek, a do okopów wycofujemy się w niedzielę Tak więc ze wszystkimi chyba się spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Granaty już prawie spakowane, będziem mogli nacierać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 postaram się zajrzeć późniejszym popołudniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo503 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam ,pytanie do mających ,czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Myślę że nie będzie żadnego problemu, gdyż dzieci są tam mile widziane-wszak to impreza rodzinna (tylko bez alkoholu dla dzieci). Co innego grupa KP - ci do dzieci się nie przyznają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam ,pytanie do mających ,czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam Tylko łapki z daleka od kadki z drożdżami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam ,pytanie do mających ,czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam W tym roku nie, ale w zeszłym były, ale się nudziły i żona wyprowadziła z punktu zero a tak poważnie to będą miały gdzie biegać, więc dzieci mile widziane, jak nie masz co z nimi zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dostałem na e-miala zaproszenie na Bracką oraz "Wjazdówkę Na Browar" i tu moje pytanie co z tym zrobić? Trza mieć ze sobą wydrukowane czy przy rejestracji na miejscu otrzymuje się to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 (edytowane) Na szybę do auta.Darmowy parking przy browarze.Należy sobie wydrukować. Edytowane 17 Września 2010 przez dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Dostałem na e-miala zaproszenie na Bracką oraz "Wjazdówkę Na Browar" i tu moje pytanie co z tym zrobić? Trza mieć ze sobą wydrukowane czy przy rejestracji na miejscu otrzymuje się to samo? Wjazdówkę wydrukuj i włóż za szybę samochodu, uprawnia ona do wjazdu na dolny dziedziniec browaru. Zaproszenia nie musisz drukować, za to musisz się wylegitymować chcąc dostać upominki, czy co tam dawać będą Witam ,pytanie do mających ,czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam Ja tak samo jak w ubiegłym roku zabieram dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam ' date='pytanie do mających ,czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam[/quote']Ja tak samo jak w ubiegłym roku zabieram dziecko No to ja dla odmiany zabiorę żonę, jest trochę jak dziecko, też nie pija piwa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Witam ' date='pytanie do mających ' date='czy zabieracie ze sobą dzieci do Cieszyna .Pytam gdyż nigdy nie byłem na takiej imprezie.Pozdrawiam[/quote'']Ja tak samo jak w ubiegłym roku zabieram dziecko No to ja dla odmiany zabiorę żonę, jest trochę jak dziecko, też nie pija piwa ;-) Ale prawo jazdy ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzelczyk76 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 To ja was przelicytuję - zabieram żonę, co piwa pić nie będzie, ma prawo jazdy i uwielbia prowadzić samochód a jakby tego było mało - zabieram małe dziecko - bardzo nieletnie - bo mające jakieś 0,99 lat Do zobaczenia w sobotę! PS. Wypad na czeską stronę - do Sespresso - także planowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja tak samo jak w ubiegłym roku zabieram dziecko No to ja dla odmiany zabiorę żonę' date=' jest trochę jak dziecko, też nie pija piwa ;-)[/quote'] Ale prawo jazdy ma? Ma !!! ale hotel niedaleko browaru znaleźliśmy, więc tym razem nie skorzystam z tej funkcji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No i ja wróciłem. Normalnie urwanie głowy. Piwo jak zwykle najsmaczniejsze, Brackie i Mastne z kija to jednak potęga. Zakupiłem również parę unikatów w butelkach do domu. Fajnie było się spotkać z tak wielką rzeszą znajomych. Szkoda, że człowiek nie ma tyle czasu. Ale wszystko pozałatwiane zgodnie z planem. Za rok to raczej trzeba jechać do niedzieli, bo dziś to impreza leci w najlepsze. No i wygrałem w konkursie ?Szynkwas Brackiej Gospody?. Szkoda, że byłem jedyny wystawiający, bo chętnie zobaczyłbym co koledzy mają. Jeśli ktoś ma fotki proszę o info na PW. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Też mi się podobało:D Fajnie jest zobaczyć ludzi na żywo niż tylko z avatara:D a co najważniejsze każdy chętnie doradzi i pomoże;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 pieron !Serdeczne gratulacje ! Naprawdę wielki ukłon . Wszystkim serdecznie dziękuję za spotkanie. Było super fajnie. "Orzeł wylądował " (zainteresowani wiedzą o co chodzi ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Było super. "Orzeł naprawdę wylądował". Dzięki wszystkim za przemiłe towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja również dziękuję za możliwość spotkania Was na żywo, zdecydowanie wrażenia inne niż tylko forumowe pisanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 PIERON gratulacje. Ja też niestety musiałem dzisiaj wrócić. Miło było aczkolwiek o wiele za krótko. Do zobaczenia następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Dokładnie, za krótko! Kilka zdjęć już w galerii http://www.piwo.org/galeria/thumbnails.php?album=180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wróciłem z Cieszyna parę minut temu.Było super.Dziękuje wszystkim za miłe spotkanie.Do zobaczenia na następnej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ale wam zazdraszczam. O co ty wena za pocisk dostałeś? Widzę, że kuzyny dobrze się bawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 "Orzeł wylądował" Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo, było zajefajnie i nie mogło być inaczej z taką ekipą Do następnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 O co ty wena za pocisk dostałeś? Czyżby ostatni element za GCh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi