Mr.Fal Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Cześć wszystkim! Uwielbiam piwo, z tym że dobre. Na szczęście kultura picia dobrych piw wraca nad Wisłę i zatacza już bardzo szerokie kręgi. Ja chciałem się do tego ciut przyczynić i postanowiłem odgrzebać hobby z czasów studiów. Tak oto zaopatrzony w niezbędny sprzęt, popełniłem już kilka warek w domowym browarze i na pewno będzie ich dużo więcej Sama zaś obecność na forum wydaje mi się koniecznością - gdzie jak nie tutaj dostanę dobrą radę albo wyciągnę wnioski na czyichś błędach Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Powodzenia w warzeniu, powodzenia w forumowaniu! Mr.Fal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Cześć! Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiwitom Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Czytaj, studiuj forum, a jak co to spokojnie pytaj, na pewno otrzymasz odpowiedzi. Pozdrawiam Mr.Fal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi