sanmicu Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nietypowe sposoby otwierania piwa (min. szminka, grzebień, PenDrive) w tym filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Dźwięk przy otwieraniu jak w butelce szampana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Metoda tak jednostajna i bez polotu jak wszelkie piwa z KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Kolego sanmicu - może byście wsparli piwowarów i jakąś reklamę u mnie kupili, a nie tak po filmiku podrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatosz Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Zakładam, że filmiki nie był kręcony całkiem amatorsko, warto coś zrobić z oświetleniem, bo pani niestety wygląda jakby określenie "półżywa" dodawało jej pół życia.. A nie po to się wybiera ładną prowadzącą żeby ją w ten sposób potem podświetlać. Edytowane 10 Września 2010 przez kwiatosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Też nie lubię takiej reklamy. Że niby ciekawostka a w rezultacie nieuczciwe chwyty marketingowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Otwieranie piwa książką.... widać jacy ludzie są "targetem" KP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie reklamując reklamy - pooglądałem kilka filmików, dla zaczynających mieć pewną 'świadomość piwną' zdecydowanie do polecenia. Ta część o otwieraniu, poniżej wszelkiej krytyki, żenada! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie no, chodzi o to że stosując dźwignię to można byle czym piwo otwierać dlatego to takie monotonne i beznadziejne dla mnie. Liczyłem na coś więcej choćby na ten przysłowiowy drugi /z dwóch dostępnych/ ząb teściowej, bo pierwszy wiadomo żeby bolał. Dla mnie produkcja i emisja takiego g.... to dramat. Ale z drugiej strony czy po zleceniodawcy tego spotu /KP/ mogę oczekiwać czegoś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Coś mocno owłosione ręce ma prowadząca podczas tych "łatwych" otwierań piwa. Dla mnie początkującego Piwowara domowego ten spot to żenada , piwo pija się na spokojnie, w odpowiednim, lub ulubionym naczyniu i jest tu miejsce na nieprzypadkowe przyrządy do otwierania . Wstyd, że KP propaguje niechlujną konsumpcję tego szlachetnego trunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Przy okazji znalazłem na youtube filmik z nietypowymi sposobami otwierania butelek z piwem; Filmik momentami śmieszny, dobiła mnie ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moler Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 http://www.joemonster.org/filmy/5653/100-sposobow-na-otwarcie-butelki-piwa Ten filmik jest dużo lepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To ja jednak wolę ten sposób: http://www.joemonster.org/filmy/6665/Jak_najlepsze_laski_otwieraja_piwo_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibosz Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Otwieranie piwa książką.... widać jacy ludzie są "targetem" KP Uczniowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi