elroy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tak, coś się mi dzieje raz na jakiś czas z mysql'em Walczę z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 i czy to normalne że pojawiają się posty "z przyszłości"? np mamy 18, a post Józefika jest z godziny 20.... i widziałem dzisiaj post z jutra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 i czy to normalne że pojawiają się posty "z przyszłości"? np mamy 18, a post Józefika jest z godziny 20.... i widziałem dzisiaj post z jutra... Patrz wyżej. Musiałem restartąć wszystkie usługi i czas się zrobił na moment UTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 takie dzisiaj błędy zastałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Zgłaszam problem z datami urodzin. http://www.piwo.org/forum/p69140-Dzisiaj-18-50-42.html#p69140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Problem potwierdzam. Rozwiązanie zaraz pojawi się w ogłoszeniu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Skoro tu mam nie zmieniać to co, iść z podaniem o korektę do USC? Przy prawie 40 latach na karku 1 dzień w tę czy w tamtę nie robi różnicy, ale jak ma być rozjazd to lepiej żeby nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 13 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Skoro tu mam nie zmieniać to co, iść z podaniem o korektę do USC? Przy prawie 40 latach na karku 1 dzień w tę czy w tamtę nie robi różnicy, ale jak ma być rozjazd to lepiej żeby nie było. Popraw Jarku w profilu jednak Dla zainteresowanych. Tak de facto, to mój błąd. Zdecydowałem, dla swojego ułatwienia, żeby serwerek pracował z czasem wg UTC, ale nie pomyślałem, że zmieni nam się też dzień jeśli chodzi o urodziny... Generalnie mógłbym to uaktualnić masowo, ale niektórzy już poprawili sobie wpisy i nie chcę powodować dodatkowego zamieszania. Ufff mam nadzieję, że to już koniec z problemami migracyjnymi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatosz Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kliknięcie "Tutaj" nad tematami przenosi mnie do Twojego profilu Elroy, nie do mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Dla zainteresowanych. Tak de facto, to mój błąd. Zdecydowałem, dla swojego ułatwienia, żeby serwerek pracował z czasem wg UTC, ale nie pomyślałem, że zmieni nam się też dzień Czas UTC nie zmienia dni. Jesteśmy przesunięci od +1 do +2 godziny w stosunku do UTC więc co do rzeczy mają dni? Pytam z ciekawości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czas UTC nie zmienia dni. Jesteśmy przesunięci od +1 do +2 godziny w stosunku do UTC więc co do rzeczy mają dni? Pytam z ciekawości.... Zgaduję, że migracja była robiona między północą a drugą w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Czas UTC nie zmienia dni. Jesteśmy przesunięci od +1 do +2 godziny w stosunku do UTC więc co do rzeczy mają dni? Pytam z ciekawości.... Zgaduję' date=' że migracja była robiona między północą a drugą w nocy [/quote'] Dobrze że Tomek nie robil tego na przełomie roku ( lub wieku ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Generalnie mógłbym to uaktualnić masowo, ale niektórzy już poprawili sobie wpisy i nie chcę powodować dodatkowego zamieszania. Tomku, proponuję puścić masowe uaktualnienie przynajmniej dla osób które się jeszcze nie logowały po migracji. Myślę, że będzie to spora grupa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Generalnie mógłbym to uaktualnić masowo' date=' ale niektórzy już poprawili sobie wpisy i nie chcę powodować dodatkowego zamieszania.[/quote']Tomku, proponuję puścić masowe uaktualnienie przynajmniej dla osób które się jeszcze nie logowały po migracji. Myślę, że będzie to spora grupa... Tak właśnie uczynię. Dajmy sobie jeszcze jeden dzień na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Brak dostępu do : http://www.piwo.org/pliki Aktualnie chodzi mi o pliki do Beersmith'a, ale link w ogóle nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Brak dostępu do : http://www.piwo.org/pliki Spróbuj na http://www.piwo.org/files/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Działa ! Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi