Nazwa użytkownika Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Mam takie dziwne wrażenie, że tyko mnie na tym forum się admini czepiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 (edytowane) Czy się czepiają czy nie to akurat olej. Tu chodzi o to że część ludzi podważa Twoje odczucia i co Ty czułeś jak np. piłeś świetne piwa lata temu. A co najlepsze właśnie oni z nimi zazwyczaj nie mieli żadnej styczności. Tacy właśnie "domowi piwowarzy" Jak ktoś neguje piwa z lat 90-tych które były zajebiste, naturalne które się piło litrami i człowiek nie miał zgagi jak teraz po większości piw z koncernów, chodzi mi szczególnie o kilka naszych Polskich klasyków, to dla mnie nie są to osoby które znają się na piwie. Pisząc jeszcze, że ekstrakt z chmielu czy wyciąg z szyszek chmielowych to super sprawa i nic złego, to aż ręce opadają. Część osób tutaj to świetni znawcy tematu, jednak część to tylko pozery i ludzie którzy chcą na siłę komuś coś udowadniać. Edytowane 18 Marca 2023 przez Reters Nazwa użytkownika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 ?♂️ zero merytorki, offtopy i dużo słów, które trudno czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reters Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 To nie czytaj jak nie rozumiesz mojego przekazu i takie komentarze zostaw dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 3 godziny temu, Reters napisał: Czy się czepiają czy nie to akurat olej. Tu chodzi o to że część ludzi podważa Twoje odczucia i co Ty czułeś jak np. piłeś świetne piwa lata temu. A co najlepsze właśnie oni z nimi zazwyczaj nie mieli żadnej styczności. Tacy właśnie "domowi piwowarzy" Jak ktoś neguje piwa z lat 90-tych które były zajebiste, naturalne które się piło litrami i człowiek nie miał zgagi jak teraz po większości piw z koncernów, chodzi mi szczególnie o kilka naszych Polskich klasyków, to dla mnie nie są to osoby które znają się na piwie. Pisząc jeszcze, że ekstrakt z chmielu czy wyciąg z szyszek chmielowych to super sprawa i nic złego, to aż ręce opadają. Część osób tutaj to świetni znawcy tematu, jednak część to tylko pozery i ludzie którzy chcą na siłę komuś coś udowadniać. Tak czytam i przypomina mi się ten fragment ? Ps o jakie Polskie klasyki chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 W dniu 18.03.2023 o 23:46, Koora napisał: ?♂️ zero merytorki, offtopy i dużo słów, które trudno czytać. Liczylem, że wątek wydzielony wróci (wejdzie) na tory merytoryczne. A tu nic z tego. Zamykam bo patrzac na dynamikę może być tylko gorzej. Edit: użytkownik otrzymał bana na następnych 5 dni. To tak dla porządku wspominam. Wątek pozostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi