Skocz do zawartości

Dodatek soku do refermentacji - węglowodany w tym cukry


Rekomendowane odpowiedzi

Zależy jakie są to drożdże i jakie cukry oraz czy nie masz infekcji.

Do cukrów na etykietach zaliczamy jednocukry (monosacharydy) i dwucukry (disacharydy), a także trójcukry czy czterocukry.

Drożdże w zależności od szczepu fermentują nawet trójcukry.

Ale jak masz infekcje, to bakterie zjedzą też węglowodany złożone.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • zasada zmienił(a) tytuł na Dodatek soku do refermentacji - węglowodany w tym cukry

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.