BROWAR KWARTA Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca (edytowane) Edytowane 7 Czerwca przez BROWAR KWARTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Zależy jakie są to drożdże i jakie cukry oraz czy nie masz infekcji. Do cukrów na etykietach zaliczamy jednocukry (monosacharydy) i dwucukry (disacharydy), a także trójcukry czy czterocukry. Drożdże w zależności od szczepu fermentują nawet trójcukry. Ale jak masz infekcje, to bakterie zjedzą też węglowodany złożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Daj to teraz na fermentację. A cukier normalne na gazowanie.Zacieraj na słodko bo będzie kwaśne. Nie każdy wypije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się