AmatorPiwa Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Witam byc moze troche glupi problem ale byc moze byl ktos z tym samym problemem co ja. Niedawno kupilem pierwszy zestaw do wazenia piwa i nie moge wgl wsadzic kranika w tą dziurke do rozlewu. Mam wrazenie jakby to nie bylo wgl dopasowane mimo ze bylo razem w zestawie. Zastanawiam sie czy to dobry pomysl aby wiertarka sprobowac powiekszyc ta dziure czy moze lepiej od razu zwrocic caly zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_s Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Spróbuj wkręcić Jak nie da rady to delikatnie rozwierć najlepiej jakimś wiertłem stopniowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Wiertarką możesz sobie zniszczyć wiadro, to jednak dość cienkie tworzywo. Jeśli nie brakuje dużo, a nie masz wiertła stożkowego, to spróbuj delikatnie półokrągłym pilnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Mi zdarzyło się rozgrzewać krawędzie i wtedy wkręcać. Teoretycznie najmniej inwazyjny sposób. Najgorzej wypadało docinanie nożykiem, duże ryzyko przedobrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2 godziny temu, punix napisał(a): Wiertarką możesz sobie zniszczyć wiadro, to jednak dość cienkie tworzywo. Jeśli nie brakuje dużo, a nie masz wiertła stożkowego, to spróbuj delikatnie półokrągłym pilnikiem. Albo papierem ściernym, owinąć coś okrągłego i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi