Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) Hej Zabrakło mi pojemników fermentacyjnych a muszę winogrona zrywać - znacie może jakiś STACJONARNY sklep z Krakowie gdzie kupię 2-3 fermentory 33l? Tylko nie Lerua z ich cenami ;( Znalazłem - w Skawinie na Babetty czyli niedaleko mnie hihi Edytowane 6 Września przez Rolnik Sam w Dolinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Możesz sprawdzić w castoramie lub budowlanym. Tylko musi być znaczek widelca i łyżki. Czy jakoś tak. Na allegro sprawdź bo może ktoś sprzedaje w okolicy.Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Zobacz mrówka, brico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Obi miało kiedyś ofertę Biowinu i też były fermentory. Może mają dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlo Opublikowano 8 Września Udostępnij Opublikowano 8 Września Tak na przyszłość. Alembik na Topolowej chyba jeszcze działa. I był Malinowy nos, chyba na Przewozie. Ale nie wiem czy aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 14 Września Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września Dzięki! Znalazłem Malinowy Nos w Skawinie. Ceny dość normalne, znacznie niższe niż w budowlanych zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi