wena Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jestem za grubą kreską. zacznijmy od nowa JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 mnie się taka funkcjonalność podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) A dla mnie nie ma roznicy, bo nie dla punktow udzielam sie na tym forum Edytowane 3 Grudnia 2008 przez Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 W takim razie każdy ma czyste konto Myślę, że tłumaczenie zasady działania modułu nie jest konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opowiadając na prośbę Żeby sprawdzić kto posiada ile pkt. proszę wejść na LISTA UŻYTKOWNIKÓW i wybrać odpowiednie sortowanie (pole nazwa użytkownika zostawić puste). Można użyć też takowego linka http://www.piwo.org/forum/userlist.php?username=&show_group=-1&sort_by=reputation&sort_dir=DESC Można też po wejściu do profilu użytkownika zobaczyć od razu co ma na sumieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 LUDZIE !!! nie bójcie się dawać "+" Jeśli ktoś Wam pomoże, ułatwi życie bądź w jakikolwiek sposób uprości życie dajcie mu "+" , to nie boli, a z piwkiem na forum zawsze lżej . Nie piszę tego posta żeby prosić o plusiki, absolutnie nie!!! Zawsze to lepiej patrzeć na kogoś z forum z piwkiem u boku niż z golasem . "Dawajcie a będzie Wam dane." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wogóle na to nie zwracam uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Wogóle na to nie zwracam uwagi. Szkoda, bo oprócz tego, że można komuś w ten sposób podziękować, to przy okazji zobaczyć posty gdzie toczyła się dyskusja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ja zwracam uwagę.. Bardzo przydatna sprawa. Piszemy tu sobie, piszemy.. każdy dorzuca swoje 3 grosze, ale zdarzają się posty wybitne, wiele wnoszące, wyjaśniające problematyczne kwestie i one właśnie są wyróżniane m.in. dzięki reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Niespodziewane małe zestawienie No no, Panie Makaron ! Brawa dla kolegi i rzecz jasna dla wszystkich zaangażowanych w działania na forum 33 Makaron 14 elroy 12 Piwoznawcy 11 coder 10 kopyr 9 BaronVonZuk 7 dori 7 yemu 7 Marusia 6 jkocurek 6 rad998 6 Stasiek 6 Jejski 5 Franekkkk 5 winorobek 4 thobeta 4 Maryush 4 wena 4 Hasintus 4 Infam 3 anteks 3 dominiox 3 pieron 3 scooby_brew 2 bielok 1 kolomar 1 Czes 1 GaGacek 1 bogdan62 1 przemak 1 darko 1 neron 1 dziadek 1 jacer 1 pako1 1 cafekot 1 kristof1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Podoba mi się to coraz bardziej. Jestem też zalogowany na jednym forum samochodowym i nie tylko tam by się zdało. Brawo Elroy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Właśnie zauważyłem że mam dwa piwka :) Ile to człowiek musi się napracować żeby napić się piwa . Wszystkim dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Dobrze że nie oznacza to ile możesz dziennie wypić, bo bym warzył a nic nie pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dawno nie było, więc warto przypomnieć co i dla kogo grono piwowarskie klika Dziękuję wszystkim za wkład w działanie forum (oczywiście tym bez minusów ) Punkty Nick43 Makaron 36 dori 31 coder 24 wena 20 kopyr 19 elroy 18 Jejski 17 scooby_brew 15 yemu 14 BaronVonZuk 13 Piwoznawcy 12 anteks 12 pieron 12 Infam 11 Stasiek 11 Marusia 9 bielok 9 bnp 8 darko 8 Hasintus 8 Franekkkk 7 jkocurek 7 winorobek 6 thobeta 6 Maryush 6 adanjan 6 rad998 5 takijiro 4 Zdrój 4 tzi 4 jacer 3 dominiox 3 dziadek 3 cyfronik 3 Dagome 2 kolomar 2 GaGacek 2 strzelczyk76 2 bogdan62 2 przemak 2 twitt 2 pako1 2 gniady 2 ro_y 2 cieplyl 2 angasc 1 ximal 1 gerdzio 1 flood 1 Czes 1 Marek 1 zibi 1 zico 1 Wypij 1 neron 1 rubezahl 1 mapajak 1 alutka 1 Wesoly 1 jimmy_jb 1 2artur2 1 admiro 1 pawelk3333 1 remiusz 1 cafekot 1 plpaw 1 kowalewski29 1 zbylon 1 kristof1984 -1 adilw -1 maribog -2 wildwestjerky -2 ania polak -3 Mojrzesz -5 jolkagrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dziś chyba muszę wypić 4 piwa - tyle pojawiło mi się w profilu Dzięki wszystkim za "plusiki", mała rzecz, a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dziś chyba muszę wypić 4 piwa - tyle pojawiło mi się w profilu Dzięki wszystkim za "plusiki", mała rzecz, a cieszy Brawo brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Brawo! Teraz tylko czekać jak Dori przekroczy 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Fajna sprawa te "plusy" . Dzięki koledzy ! To mnie bardzo podbudowało. Wasze zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No i setka pękła. Gratulacje dla codera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Brawo Coder Ląduje u Ciebie drobny upominek od serwisu piwo.org (i dla każdego kto osiągnie stóweczkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Brawo Coder Ląduje u Ciebie drobny upominek od serwisu piwo.org (i dla każdego kto osiągnie stóweczkę) Tomek Tobie już niewiele brakuje. Gratulacje dla CODERA. Jest to potwierdzenie jego wiedzy i chęci dzielenia się nią z innymi. Piotrek tak tzrymaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Gratulacje Coder napracowałeś się na tą setkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dorotko Ty jesteś również blisko. Trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Brawo Coder Ląduje u Ciebie drobny upominek od serwisu piwo.org (i dla każdego kto osiągnie stóweczkę) ło rany, to ja może dostanę równo z przejściem na emeryturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dziękuję, też się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi