Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Swoją drogą pił ktoś piwo z wanny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Swoją drogą pił ktoś piwo z wanny? Ja nie piłem Ale swoją drogą mi też sie marzy zmiana nicka. Podczas rejestracji wybrałem zupełnie przypadkowo i nie jestem zadowolony. Przyjaciele na mnie wołali "Mefisto" a później "Szwed". Jeśli nie macie nić przeciwko zmianie na Szwed i Tomek się zgodzi to ja bardzo bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli nie macie nić przeciwko zmianie na Szwed i Tomek się zgodzi to ja bardzo bym prosił Ja nie jestem przeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeśli nie macie nić przeciwko zmianie na Szwed i Tomek się zgodzi to ja bardzo bym prosił Ja nie jestem przeciw. Tak tak, już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Oj, Tomek pracowity weekend przy zmianie loginów Cię czeka. :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki wielkie na Was zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W takim razie ja z chęcią bym zmienił..... moje zarobki na dwa razy wyższe Da się to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tomek, tak to by chciał każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W takim razie ja z chęcią bym zmienił..... moje zarobki na dwa razy wyższe Da się to zrobić? Jest na to prosty sposób, ale musiałbyś poświęcić trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W takim razie ja z chęcią bym zmienił..... moje zarobki na dwa razy wyższe Da się to zrobić? Jesteś u Elroya na etacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ale swoją drogą mi też sie marzy zmiana nicka. Podczas rejestracji wybrałem zupełnie przypadkowo i nie jestem zadowolony. Przyjaciele na mnie wołali "Mefisto" a później "Szwed". Jeśli nie macie nić przeciwko zmianie na Szwed i Tomek się zgodzi to ja bardzo bym prosił Szwed bardzo Ci pasuje i każdy to powie jeśli miał okazję się z Tobą Krzysiu spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 SZWED vel APOLLOKS ładnie brzmi. Tylko jak się posypie lawina chętnych do zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie będzie żadnych zmian więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Nie będzie żadnych zmian więcej Zawsze można się będzie powoływać na Precedens nr. 1 i Precedens nr.2 Dla mnie to jednak trochę dziwne. Niektórym z czasem swój login przestaje się podobać, ale cóż, trzeba z tym żyć. Co by było, gdyby 2800 użytkowników zapragnęło nagle zmiany loginu ? Może chodzi też o ładniejszy adres mailowy na @piwo.org ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No, Szwed, od małego Cię znam pod taką ksywą, więc nareszcie jesteś sobą. Witam i zapraszam na chrzciny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 No, Szwed, od małego Cię znam pod taką ksywą, więc nareszcie jesteś sobą. Witam i zapraszam na chrzciny. Ignac chyba tego wątku nie przeczytałeś całego. Wiktor był przedostatni w drodze dużego wyjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 IGNAC 14,43 i Ty juz nie dowidzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 zauważyłem że w galerii stare zdjęcia są dodane przez tajemniczego wsaczuka a nowe przez Wiktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ... i własnie dlatego więcej zmian loginów nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ... i własnie dlatego więcej zmian loginów nie będzie No dokładnie. To ciągnie za sobą trochę konsekwencji, dlatego raz jeszcze, na wszelki wypadek, powtórzę: zmian loginów nigdy więcej już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 chyba że wszystkim naraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no i już po wsaczuku w moim profilu nie ma śladu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to na Zlocie musisz to nieźle oblać, co by się ten login utrzymał, bo inaczej znów się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no i już po wsaczuku w moim profilu nie ma śladu... My wsaczuka nie zapomnimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no i już po wsaczuku w moim profilu nie ma śladu... My wsaczuka nie zapomnimy. A ja nadal nie pamiętam jak to leciało ale nie zapomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi