Jump to content

zmiana loginu

Wiktor

Recommended Posts

po uzgodnieniu z Erloyem chciałbym ogłosić wszem i wobec że już nie będę występował jako wsaczuk, ale po prostu jako Wiktor :okey: jak zapisywałem się na forum użyłem mojego standardowego loginu i myślę że jak się stanę po prostu Wiktorem to będzie po prostu łatwiej.

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

wsaczuk brzmiało groźnie i tajemniczo, ale jak kolega chciał, to ma ;)

Dokładnie tak, dopóki nie poznałeś gościa w realu, to nie wiedziałeś z kim tańczysz. :okey:

Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... ;)

Nie wystarcza Ci ten tajemniczy i groźny avatar :)

Ojtam, ojtam... Obowiązkowy atrybut każdego miłośnika electro-industrial. Jakby go jeszcze wesprzeć jakimś nickiem typu "nieustraszony krawawy mściciel pogromca i postrach" (ktoś jeszcze pamięta pirata Rabarbara?)... :)

Maskę MP-4 mam zawsze w szufladzie biurka w pracy. ;)

Ile ja bym dał za groźny i tajemniczy login... ;)

Nie wystarcza Ci ten tajemniczy i groźny avatar :)

Ojtam' date=' ojtam... Obowiązkowy atrybut każdego miłośnika electro-industrial. Jakby go jeszcze wesprzeć jakimś nickiem typu "nieustraszony krawawy mściciel pogromca i postrach" (ktoś jeszcze pamięta pirata Rabarbara?)... :)[/quote']

Pamięta, pamięta. Chyba z 4 razy się do niego zabierałem, zanim skończyłem (bardzo wczesna podstawówka). Muszę go odnaleźć. ;)

Wiktor, czy mógłbyś tymczasowo w podpisie wrzucić ex wsaczuk?

Mi zajmnie chwilkę by się przystosować.

Nie ma jak to re-branding ;)

Nim Wiktor zareaguje, to pozwoliłem sobie dopisać tu i ówdzie na okres 7 dni ;)

po uzgodnieniu z Erloyem chciałbym ogłosić wszem i wobec że już nie będę występował jako wsaczuk, ale po prostu jako Wiktor ;)

Żegnaj wsaczuk, witaj Wiktor. ;)

Ja swego czasu miałem podobny dylemat na browar.biz. Tam początkowo byłem jako Stasiek69, ale udało mi się wyprosić w końcu u ARTa zmianę na Stasiek.

Ja swego czasu miałem podobny dylemat na browar.biz. Tam początkowo byłem jako Stasiek69, ale udało mi się wyprosić w końcu u ARTa zmianę na Stasiek.

Stasiek sixty nine to dopiero był tajemniczy nick. :););)

Teraz przerabia go moja córka - wszystkie 3 części (pierwsza oczywiście najlepsza). Ale mam radochę jak jej czytam!

O nawet nie wiedziałem, że były kolejne części.

Wiktor jest facetem. Tak mi się wydaje

Mi też tak się wydaje ;)

a swoja droga to taka prosta rzecz a się taka dyskusja zrobiła' date=' większa niż jak opisywałem grodziskie.[/quote']

No tak, ale wanny i Kazika nie pobijesz ;)