darko Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja też bym wziął 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To będzie wspólna akcja zakupu szkła do piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak się znajdzie chętny do organizacji przedsięwzięcia, to będzie. W zasadzie mógłby to sprowadzić jakiś sklep piwowarski, ale z rozsądną marżą to by kosztowało jakieś 30-35 zł za szklaneczkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Może PSPD? Samo lub komuś zleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Może PSPD? Samo lub komuś zleci. Coś w temacie się dzieje, ale żadnych konkretów póki co napisać nie można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof1970 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 No to się cieszę Dopinguję po cichu do działania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jakby jeszcze było mało chętnych to i mnie można liczyć na 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Może PSPD? Samo lub komuś zleci. Coś w temacie się dzieje' date=' ale żadnych konkretów póki co napisać nie można.[/quote'] To znaczy że się dzieje , tylko nie mogę napisać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Może PSPD? Samo lub komuś zleci. Coś w temacie się dzieje' date=' ale żadnych konkretów póki co napisać nie można.[/quote'] To znaczy że się dzieje , tylko nie mogę napisać . To znaczy, że się dzieje, ale nie wiadomo czy coś z tego będzie, więc nie chcę rozbudzać oczekiwań, zwłaszcza, że nie ja się sprawą zajmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 To znaczy, że się dzieje, ale nie wiadomo czy coś z tego będzie, więc nie chcę rozbudzać oczekiwań, zwłaszcza, że nie ja się sprawą zajmuję. Rozumiem , wiem ale nie powiem . Będą końkrety to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja też parę będę chciał kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 no to spotkamy się pewnie na walnym zebraniu PSPD w lutym Skąd taka pewność że w lutym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 no to spotkamy się pewnie na walnym zebraniu PSPD w lutym Skąd taka pewność że w lutym ? pewności nie ma, ale wypadało by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja też bym się chętnie dołączył do zamówienia - 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) To ja też Edytowane 12 Stycznia 2011 przez GaGacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) w końcu dotarły do mnie szklaneczki, wyglądają fajnie, choć według mnie szkło ciut delikatne, więc pewnie będą ozdobą mojej kolekcji a niżeli narzędziem do oceny piwa, ale to się lada moment okaże ;-) a w rzeczywistości wyglądają tak: Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez adanjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dałoby radę zorganizować drugie zamówienie ? Byłbym chętny na 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dostałem taka szklaneczkę i jestem bardzo zadowolony. Daje +2 do rozpoznawania aromatu i +10 do ogólnej pewności siebie sędziego. Wreszcie mogę zacząć oceniać profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dostałem taka szklaneczkę i jestem bardzo zadowolony. Daje +2 do rozpoznawania aromatu i +10 do ogólnej pewności siebie sędziego. Wreszcie mogę zacząć oceniać profesjonalnie. Mała szklaneczka, a ile zalet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 5 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Daje +2 do rozpoznawania aromatu i +10 do ogólnej pewności siebie sędziego. hehe czyżby rpg'owe naleciałości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Dałoby radę zorganizować drugie zamówienie ? Byłbym chętny na 2 sztuki. Jeśli jest więcej chętnych to pogadam ze szwagrem, może uda się mi nakłonić go na kolejne zamówienie. Mam nadzieję, że kolejne kilkanaście sztuk da się ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja być chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 To i ja się deklaruję na 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja być chętny Również 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tak jak pisałem wezmę 2 sztuki. To razem jest na razie 6. Kto jeszcze byłby chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi