Szymon90 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Będę wdzięczny, jeżeli do przyszłego tygodnia nie znajdę niczego w moim mieście odezwę się na pw i tam dogadamy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyka Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 W niedzielę będę warzył wita na 3463. W tydzień po tym fakcie mogę wysłać. Pitervader, jesli mialbyś nadwyżkę tej gęstwy to ja bardzo chetnie przyjmę. Oczywiście pokrywam z góry wszelkie koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ma ktoś może do odstąpienia jakąś gęstwę drożdży górnej fermentacji inną niż Safale S-04? Posiadam słoik tej gęstwy na ew. wymianę. Chciałbym spróbować innych drożdży. Moje mają coś około 3 tygodnie. Dlatego jakby ktoś z okolic Łodzi posiadał inna niż mam chętnie się wymienię lub przyjmę nadmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ma ktoś może do odstąpienia jakąś gęstwę drożdży górnej fermentacji inną niż Safale S-04? [...] Chciałbym spróbować innych drożdży No ludzie! Saszetka kilkanaście złotych kosztuje... Jeszcze zrozumiałbym jeśli już prawie 48h od zadania, drożdże nie wystartowały i na gwałt jest potrzeba, a w lodówce nie ma zapasu. No ale takie coś? Są chyba jakieś granice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Jeszcze zrozumiałbym jeśli już prawie 48h od zadania, drożdże nie wystartowały i na gwałt jest potrzeba, a w lodówce nie ma zapasu. Chyba Ci się wątek pomylił, to nie ostry dyżur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 szukam drożdży 1450 Denny's Favorite 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 KościaK czemu masz jakieś nerwy? Ludzie tu o różne gęstwy proszą, a Ty akurat do kolegi Smoogler masz jakieś pretensje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Smoogler - w weekend zbieram I pokolenie Danstar Nottingham jeśli cię interesują to mogę podesłać - koszt jakieś 10 PLN. Oczywiście jeśli ktoś inny chce Noty to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Potrzebuję gęstwę Forbidden Fruit, oczywiście pokrywam koszty przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mam w wiadrze jeszcze te drożdże i dopiero za tydzień zleję... jak masz czas to dopiero wtedy ci wyślę. Jest to 3 pokolenie tych drożdży, gęstwa idzie do wywalenia bo mam w planach coś innego więc spokojnie mogę całość wysłać jeżeli będziesz chętny i piwo będzie na niej dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Jestem chętny. Na początku przyszłego tygodnia skrobnę coś na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Mam w wiadrze jeszcze te drożdże i dopiero za tydzień zleję... jak masz czas to dopiero wtedy ci wyślę. Jest to 3 pokolenie tych drożdży, gęstwa idzie do wywalenia bo mam w planach coś innego więc spokojnie mogę całość wysłać jeżeli będziesz chętny i piwo będzie na niej dobre Gęstwa już zaklepana, przez parę osób, więcej niestety nie wyczaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitervader Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 U mnie bulka pierwsze pokolenie. Jeszcze jedną porcję mogę zaoferować. Przemytą do zrobienia startera. Będę zbierał we wtorek za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoogler Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) No ludzie! Saszetka kilkanaście złotych kosztuje... Jeszcze zrozumiałbym jeśli już prawie 48h od zadania, drożdże nie wystartowały i na gwałt jest potrzeba, a w lodówce nie ma zapasu. No ale takie coś? Są chyba jakieś granice. Jak to pisałem właśnie stygło piwo a pomyślałem dopiero po wysłaniu posta że na drugi dzień raczej nikt tak szybko się nie zgłosi. Sorry moja wina... Zadałem te same. "No ludzie! Saszetka kilkanaście złotych kosztuje..." Nie doliczyłeś kuriera Edytowane 13 Maja 2014 przez Smoogler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon90 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W niedzielę będę warzył wita na 3463. W tydzień po tym fakcie mogę wysłać. Czy dalej aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Jakaś gęstwa do witbiera w przeciągu 2 tygodni? bo pojawił się w mojej głowie pomysł aby jeszcze na wakacje wita zrobić Edytowane 19 Maja 2014 przez bambo-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Może nie w temacie, ale fajnie byłoby wiedzieć skąd jesteś bambo-5. A w temacie - ma ktoś może gęstwę wlp099 Super high gravity? Odwdzięczę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Poratuje ktoś z KRK drożdżami lub gęstwą na dolniaka? dzisiaj mija 48 godz od zadania gęstwy bavarian lager i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mam MJ bohemian lager ale ma ze dwa miesiace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wymienie dwa słoiki z Belgian Ardennes 3522 na dobre, domowe piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Ja bardzo chętnie przygarnę. Pod koniec tygodnia możemy się umówić? Pw wyśle wieczorem jak będę przy kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elopl Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mam do oddania litr jeszcze nie przemytej gęstwy us05. Drugie pokolenie, są po pale ale 11 blg i black ipa 15 blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Od jutro Danstrar Notingham I pokolenie po Mildzie. jeśli ktoś z Warszawy zainteresowany proszę o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Chętnie wezmę pod swój dach turystów z wysp najlepiej warszawa z odbiorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Przygarnę gęstwe pod Belgian Blond Ale. To będzie mój pierwszy belg więc, jestem otwarty na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi