manowar Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W weekend będę zbierał gęstwę po WestCoastach (APA 12.5 BLG) i Pure Ale Yeast (Polskie Ale 13 BLG)od Gozdawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 hej, czy ktoś z Łodzi dysponuje saszetką US-05? Odkupię z chęcią, ewentualnie interesuje mnie gęstwa płynnych Wyeast 1056 American Ale. Chciałem uwarzyć NZ Rice Pale Ale, ale z drożdży zostały mi tylko WB-06, S-04... EDIT: tak S-04 też się nadają, ale powyższe piwko będzie pierwszym w serii. Następne na gęstwie to: Rye AIPA, RIS. Także najbardziej zależy mi na US-05. Myślę, że Marcin z piwoszarnia.pl dysponuje - poszukaj, zadzwoń i będziesz miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_doctor Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Za dwa tygodnie będę potrzebował gęstwy do RISa. Mogą być S-04, US-05, albo jakiekolwiek dające czysty profil i odfermentowujące w jakimś przyzwoitym stopniu. Nie mam niestety kiedy uwarzyć warki wstępnej, a zawsze gęstwa lepsza niż suchary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael52 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) hej, czy ktoś z Łodzi dysponuje saszetką US-05? Odkupię z chęcią, ewentualnie interesuje mnie gęstwa płynnych Wyeast 1056 American Ale. Chciałem uwarzyć NZ Rice Pale Ale, ale z drożdży zostały mi tylko WB-06, S-04...Mam saszetkę US-05 z datą do 09.2015.Jak chcesz mogę podrzucić do depozytu, myślę że Bromaniak przechowa. Edytowane 18 Marca 2015 przez rafael52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrprzerwa Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Za dwa tygodnie będę potrzebował gęstwy do RISa. Mogą być S-04, US-05, albo jakiekolwiek dające czysty profil i odfermentowujące w jakimś przyzwoitym stopniu. Nie mam niestety kiedy uwarzyć warki wstępnej, a zawsze gęstwa lepsza niż suchary:) jak cos to mam gestwe us-05 po AIPAe odbiór na Woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wrocław: Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w niedzielę będę miał do oddania gęstwę po FM 25, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Poznań: potrzeba gęstwy najlepiej z sucharów US-05, ewentualnie ma ktoś odsprzedać paczkę takich drożdży? Edytowane 30 Marca 2015 przez nike21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Do oddania gęstwa S-04 po PA Wieliczka / Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek1g Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Olsztyn do oddania gęstwa WLP530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Poszukuję w Gdańsku gęstwy po FM21 Odkrycie sezonu albo czegoś w tym stylu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszSz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Śląsk, poszukuję gęstwy Wyeast 2112 California Lager. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Warszawa do oddania gestwa po AW US-05 Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 S-05? Znam tylko s-04 i us-05, nie wiadomo o które z nich Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Przyjmę na FDP we Wrocławiu (02.05) (opcjonalnie na imprezie w Rzeczce-16.05) gęstwę po płynnych, co do oczekiwań, to jedynie ograniczenie - drożdze do górniaków. Chętnie coś pod saisona, witbira, może na klasycznego Hefe, ale jakieś klasyczne ale też z chęcią przygarnę. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez camilos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Mogę mieć WLP500. Zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Poszukuję gęstwy do belgów w krk ktoś może coś zaoferować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Poszukuję gęstwy do belgów w krk ktoś może coś zaoferować? Prawdopodobnie będę miał niewielką ilość WY 3522 Belgian Ardennes za jakiś tydzień - ale po sąsiedzku, Kielce. Jakbyś był przejazdem czy coś, to zapraszam. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mogę mieć WLP500. Zainteresowany? Tak, to sie jakiegoś dubbla ustawi. Szczegóły już na privie dogadamy. Jeśli ktoś będzie miał jeszcze coś do saisona/wita to chętnie przygarnę również (na FDP 2.05. albo w Rzeczce 16.05). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Poszukuję gęstwy do belgów w krk ktoś może coś zaoferować? Prawdopodobnie będę miał niewielką ilość WY 3522 Belgian Ardennes za jakiś tydzień - ale po sąsiedzku, Kielce. Jakbyś był przejazdem czy coś, to zapraszam. Niestety potrzebne już na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Pałka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Białe Walonki po Wicie do wzięcia. 600 294 326 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) wszystko pięknie ładnie ale do porteru to chyba nie bardzo Edit: ale narzekam i wymyślam Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Konus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Mam do oddania pół słoika gęstwy FM Wichrowe Wzgórza po bitterze, zebrane dzisiaj, 3 pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugarsweet Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @Dario: przygarnąłbym - właśnie planuję warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @dario - Jeśli jest więcej ja również chętnie jedną porcję przytulę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @manowar obawiam się że nie starczy, ale jeżeli jesteś zainteresowany to będę zbierał za jakieś 2 tygodnie te same drożdże po stoucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi